Kuva: Shutterstock

Intensiivisempi orgasmi helposti - onnistuu sekä yksin että kumppanin kanssa

03.06.2021 21:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Itsensä kiusoittelu kannattaa, sillä sen avulla orgasmista saattaa tulla entistäkin intensiivisempi.

Iso O eli orgasmi, on asia, josta puhutaan paljon. Se on jutuissa mukana muun muassa siksi, että toisille sen saavuttaminen on yllättävän vaikeaa. Toiset taas saavat orgasmin yleensä vain yksin ollessaan.

Cosmopolitan-lehti vinkkaa kuitenkin eräästä niksistä, joka saattaa helpottaa orgasmin saamista sekä tehdä siitä entistäkin nautinnollisemman. Parasta on, että tämän voi ottaa haltuun sekä yksin että kumppanin kanssa.

Kyseessä on siis kiusoittelu. Käytännössä siis ihmisen pitää kiusata itsensä tai kumppaninsa hekuman huipulle ja lopettaa. Kun tätä toistaa muutamaan otteeseen on lopullinen orgasmi melkoinen. Se tuntuu paremmalta ja jopa kestää pidempään, kun sen tulemista on joutunut odottelemaan jonkun aikaa.

- Ihminen oppii yllättävän nopeasti pidättelemään orgasmiaan. Muutaman harjoituskerran jälkeen, hän huomaa todellakin orgasmien parantuneen, toteaa seksuaaliterapeutti Annabelle Knight.

Hän vinkkaakin, että hekuman hetkellä, kun hengitys on kiihtynyt ja keho jännittynyt, kannattaa lopettaa kaikki ja vain olla rauhassa muutaman minuutin ajan. Sen jälkeen voi taas palata hommien pariin. Hän myös kehottaa käyttämään runsaasti liukuvoidetta. Kolmen kerran jälkeen voit jo päästää itsesi nauttimaan.

Mutta mitä jos seksin harrastaminen ei kiinnosta lainkaan? Missä silloin voi olla vika? Olemme aiemmin kertoneet, että yksi syy saattaa olla jopa masturboinnin puute. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Nainen, liiallinen seksi saattaa vahingoittaa kehoasi - katso miten

Lue myös: Kuinka usein seksiä harrastavan henkilön tulisi pestä lakanat? Asiantuntijat painottavat tärkeyttä

Lähde: Cosmopolitan

Juttu julkaistu ensimmäisen kerran 21.11.2018.

Kilpailut

Uusimmat