Kuva: Shutterstock

'Mistä löydän miehen, joka haluaa tarpeeksi seksiä?' Someavautuminen herätti keskustelua

01.10.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Erään vastaajan mielestä halut loppuvat heti, jos seksiä vaaditaan. Toisen mielestä on taas vaikea löytää ihmistä, jonka kanssa seksihalut kohtaavat täysin.

Deittailussa voi usein kohdata erilaisia ongelmia, jotka saattavat jäädä harmittamaan. Nyt eräs henkilö on avautunut Reddit-sivustolla siitä, että hän ei tahdo löytää miestä, joka haluaisi tarpeeksi seksiä.

"Minun mielestäni miehet eivät ole niin seksuaalisia kuin toivoisin heidän olevan. Jossain vaiheessa ajattelin jopa, että olen itse yliseksuaalinen, koska suorastaan anoin kumppaneiltani intiimejä kohtaamisia. Mutta en usko, että se on totta, koska minusta on ok, että seksiä harrastetaan kerran viikossa", henkilö kirjoittaa.

"Tämä kaikki on siis omista kokemuksistani. Teenkö jotain väärin? Enkö ole enää kiinnostava, kun seksi tulee niin helposti? Tämä koko juttu saa minut onnettomaksi. Kuinka aina saan ne miehet, joiden libido on pienempi kuin minulla? Minusta tuntuu, että media ja julkiset keskustelut antavat sen kuvan, että miehet ovat todella seksuaalisia, mutta se ei sovi omiin kokemuksiini", hän muun muassa jatkaa.

Kirjoitus on herättänyt paljon keskustelua ja saanut satoja kommentteja.

"Kumppanin löytäminen on helppoa. Mutta samanlaisista asioista kiinnostuneen seksikumppanin ei", kirjoitti eräs.

"Minulla taas tilanne on toisin päin, että en ikinä löydä naista, jolla olisi samanlainen libido kuin minulla", vastasi toinen.

"Minusta ainakin suhde ei toimi, jos seksiin pitää painostaa tai sitä pitää pyytää. Asioiden pitäisi tapahtua vähän niin kuin itsestään, jos kumppanit kohtaavat kaikilla osa-alueilla", pohti kolmas.

"Minun haluni loppuvat heti, jos joku vaatii minulta seksiä", kirjoitti neljäs.

Lue myös: 'Mieheni on seksihullu enkä jaksa tätä enää' - aseksuaali nainen avautui hankalasta tilanteestaan

Lue myös: Suomalaiset paljastavat noloimmat masturbointikokemuksensa - "Sydämeni hyppäsi kurkkuun asti"

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat