Kuva: Shutterstock

Suomalaiset paljastavat noloimmat masturbointikokemuksensa - "Sydämeni hyppäsi kurkkuun asti"

10.09.2021 23:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Voice.fi:n lukijat kertovat, että itsetyydytystä on harrastettu muun muassa appivanhempien kotona.

Masturbointi on monille tärkeä harrastus, joka tuo paljon iloa ja hyvää oloa. Joskus kuitenkin voi käydä niin, että itsetyydytystä harrastetaan paikassa, jossa akti saattaa keskeytyä nolollakin tavalla.

Voice.fi:n lukijat Jaana, Mikko ja Aleksi ovat paljastaneet noloimmat kokemuksensa itsetyydytyksen parissa. Tarinoissa selviää, että esimerkiksi hotellissa voi käydä ikävästi, jos on huolimaton.

Henkilöiden nimet on muutettu pyynnöstä. Voit lukea tarinat alta.

Jaana, 32.

"Olin appivanhempieni luona kylässä ja he kertoivat menevänsä kauppaan. Kaivoin yhden seksileluistani esille ja nautin ajastani sohvalla, kunnes yhtäkkiä kuulin oven äänen ja sydämeni hyppäsi kurkkuun asti. Mieheni vanhemmat nimittäin tulivat takaisin hakemaan unohtunutta lompakkoaan ja oli sekunneista kiinni, etteivät he huomanneet, mitä teen."

Mikko, 34.

"Kesällä 2020 olimme puolisoni kanssa hotellissa ulkomailla ja hän sanoi masturboivansa sillä välin, kun käyn suihkussa. Tarkoitus oli sitten jatkaa hommia yhdessä. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, sillä siivooja oli tullut huoneeseen sisään ja vaimoni ei ollut kuullut tätä, kun hänellä oli ollut kuulokkeet korvillaan. Emme olleet laittaneet oveen lappua siitä, että olemme vielä paikalla, sillä hotellissa siivottiin aina päivisin. Toivottavasti siivoojalle ei jäänyt traumoja, mutta me saimme alkuhämmennyksen jälkeen hyvät naurut."

Aleksi, 38.

"Nuorempana miehenä työskentelin mökkimme halkovajassa ja jokin siinä kauniissa kesäpäivässä herätti himoni. Päätin sitten hieman masturboida vajan perällä, kunnes kuulin askeleet seinän takana ja isäni äänen "Mitä oikein puuhailet siellä?" Menin täysin punaiseksi enkä vieläkään tiedä, huomasiko isäni, mitä teen. Ainakaan asiasta ei koskaan puhuttu."

Lue myös: Seksikolumnisti masturboi kahvitauoilla - näkee tavassa monia hyviä puolia

Lue myös: Kuinka paljon masturbointi kuluttaa kaloreita? Tutkimus paljasti

Kilpailut

Uusimmat