Kuva: Shutterstock

Parhaat treffi-ideat horoskoopin mukaan - katso mikä sopii sinulle

24.10.2021 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Perinteinen kahvittelu ei välttämättä sovikaan kaikille merkeille.

Eri horoskooppimerkit viihtyvät luonne-erojensa vuoksi erilaisten aktiviteettien parissa. Elite Daily kokosi listan osuvimmista treffi-ideoista horoskoopin mukaan. Tarkista, mikä olisi onnistunein treffivalinta sinulle. 

Viihdytkö ravintolassa vai roadtripilla?

Oinas

Oinaan painajainen ovat tylsät treffit. Paikallaan istuskeltavat kahvittelut ja kaljoittelut kannattaa oinaan unohtaa ja suunnata mieluummin jonkin jännittävämmän tai impulsiivisemman aktiviteetin pariin. Oinaalle hyvä vaihtoehto voisikin olla esimerkiksi huvipuisto ja sen laitteissa hurjastelu. Huvipuistossa virikkeellinen ympäristö tarjoaa myös paljon helppoja puheenaiheita treffeillä.

Härkä

Härkä taas rakastaa ennemmin rutiineja kuin jännitystä. Härästä on siis mukavaa viettää treffitkin melko tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Esimerkiksi uuden ravintolan kokeileminen tarjoaa riittävästi jännitystä härän tarpeisiin ja se voikin olla simppeli tapa tutustua uuteen tuttavuuteen. 

Kaksoset

Kaksoset kaipaa vapautta ja myös treffit kannattaa suunnitella sen mukaan. Kaksoset ei ole varsinainen ennakkosuunnitelmien ja aikataulujen ystävä, joten kaksosta voisi kiinnostaa esimerkiksi päämäärätön kävely, jonka aikana voi katsella, mihin päätyykään.

Rapu

Rapu on itseilmaisun mestari, joten miksipä treffitkin eivät heijastelisi sitä. Esimerkiksi karaoke voi olla hauska paikka irroitella treffeillä ja ilmaista itseään ilman tuomitsevia katseita. Treffien tunnelmaan voi helposti vaikuttaa kappalevalinnoilla.

Leijona

Leijona syttyy luovassa ympäristössä, joten hyvä idea olisikin kokeilla jonkinalaisia taidetreffejä. Esimerkiksi maalaus ja viini voivat luoda treffeille ihanan tunnelman.

Neitsyt

Neitsyt puolestaan nauttii, kun pääsee käyttämään älyään. Neitsyt voi esimerkiksi pohtia voisiko treffit tietovisassa olla hauskaa vaihtelua.

Vaaka

Sosiaalisesti lahjakas vaaka on kaikkien kaveri, joten miksi tyytyä yhteen treffiseuralaiseen, kun voi saada useamman - vaaka voikin siis harkita tuplatreffien järjestämistä. Sosiaalisista taidoista huolimatta kannattaa tunnelman kohottamiseksi valita sellainen pari, jonka tuntee jo entuudestaan melko hyvin.

Skorpioni

Skorpionia kiinnostaa kaikki syvällinen, joten ennustajan luona käynti saattaakin avata ihan odottamattomia puheenaiheita treffikumppanin kanssa. Aktiviteetti on viihdyttävä varmasti myös siinä tapauksessa, ettei kumpikaan ihan täysin uskoisi ennustuksiin.

Jousimies

Jousimies on luontainen seikkailija ja erilaiset, lyhyemmät tai pidemmät roadtripit deitin kanssa tarjoavat loputtoman mahdollisuuden varioida treffikohteita ja keskustelutkin sujuvat autossa yleensä vaivattomasti.

Kauris

Kauris kaipaa härän tavoin turvallisuuden tunnetta ja tähtää syvään luottamukseen kumppaninsa kanssa. Kauris voisi siis esimerkiksi viedä deittinsä johonkin lempipaikkaansa, jossa tuntee olonsa mukavaksi ja luottavaiseksi. 

Vesimies

Vesimies ei liene horoskooppimerkeistä kaikista tunteikkain tai ainakaan mestarillisin puhumaan tunteistaan. Vesimiestä voi tutustumisessa helpottaa siis vaikkapa asioiden kertominen itsestään erilaisten paljastuksiin tähtäävien seurapelien kautta.

Kalat

Ympäristön vaikutuksille hyvin herkkä kalat voi tavoitella treffeille hilpeää tai romanttista tunnelmaa esimerkiksi romanttisen komedian katsomalla. Ei ole niin väliä päädyttekö elokuviin vai kotiteatteriin, kunhan seura on valittu oikein.

Lue myös: Ketä sinun kannattaa deittailla ja minkä takia? Yhteensopivimmat horoskooppimerkit listattiin

Lue myös: Millaisen ensivaikutelman annat muille? Horoskooppi paljastaa piirteen, joka sinusta usein havaitaan heti kättelyssä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat