Kuva: Shutterstock

Tinderin uusin toiminto on jättiyllätys: "Vastaa nostalgian ja aitojen keskustelujen kaipuuseen"

12.02.2022 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Iso osa käyttäjistä odottaa uutta toimintoa innostunein tuntein.

Deittisovellus Tinder lanseeraa Yhdysvalloissa toiminnon, joka mahdollistaa viestittelyn ilman toisen käyttäjän kuvien näkemistä. Tinderin mukaan toiminto tulee hetkenä minä hyvänsä saataville moniin muihinkin maihin.

Uusi toiminto ilmestyy sovelluksen 10. juhlavuoden kunniaksi. Toiminto yhdistää kaksi käyttäjää keskenään perustuen heidän ilmoittamiinsa kiinnostuksenkohteisiin. Keskustelun pääsee avaamaan ja myöhemmin sovellus kysyy haluavatko käyttäjät "matchata" toisensa, jolloin koko profiilit paljastuisivat.

- Vain jos molemmat haluavat matchata hetken keskusteltuaan, paljastetaan profiilit kokonaisuudessaan, Tinderin edustaja kuvailee uutta toimintoa.

Tinder luonnehtii, että toiminto tulee vastaamaan käyttäjien kaipuuseen "nostalgiasta ja aidoista keskusteluista." Tinderin tekemän taustakyselyn mukaan kyselyyn vastanneista 55 prosenttia ei ollut koskaan käynyt sokkotreffeillä, mutta oli idealle avoin. Vastanneista lähes puolet myös ajatteli, että uuden toiminnon avulla he saattavat antaa mahdollisuuden myös sellaisille käyttäjille, jotka kuvien perusteella pyyhkäisivät vasemmalle.

Lue myös: Suomessakin tuttu Tinder-huijari kiinnostaa - uutuusdokumentti nousi Netflixin katsotuimmaksi

Lue myös: Paras aika käyttää Tinderiä? Asiantuntijat paljastavat viikonpäivän ja kellonajan

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat