Kuva: Shutterstock

Nainen käytti ruokaöljyä liukuvoiteena - kertoo ikävästä kokemuksestaan

17.12.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Naisen viesti on kerännyt Reddit-keskustelupalstalla paljon kommentteja.

21-vuotias nainen kertoo suositulla Reddit-keskustelupalstalla ikävästä kokemuksestaan. Nainen oli nimittäin käyttänyt liukuvoiteena ruokaöljyä - määrittelemättä tarkemmin, millaista.

"Sessioista on nyt kulunut tunti ja olen käynyt suihkussa ja yrittänyt pestä alapääni saippualla, mutta tunnen ikävää poltetta ja olen peloissani, että tämä oli virhe. Mies googlasi asian ja kaiken pitäis olla hyvin. Tunne on kuitenkin outo. Teinkö jotain väärin?" nainen kysyy muilta käyttäjiltä. 

Viestiketju on kerännyt valtavan määrän kommentteja ja noussut Redditissä seksipalstan etusivulle. Monet yrittävät lohduttaa naista.

"Meidän kehomme reagoivat eri tavoin erilaisiin öljyihin. Olen itsekin käyttänyt ruokaöljyä, tarkemmin kookosöljyä, ja minulle ei tullut mitään ongelmia. Ystävälläni taas paikat hieman ärtyivät", eräs vastaa.

"Ruokaöljyt pitäisi usein olla ok, ovathan ne luonnontuotteita, mutta kehomme ovat erilaisia. Seuraa tilannetta hetki ja mene lääkäriin, jos ärtymys ei poistu", kehottaa toinen. 

Esimerkiksi kookosöljyä pidetään monipuolisena tuotteena, jota voi hyödyntää niin ruuanlaitossa kuin kauneudenhoidossakin. Asiantuntijat ovat kuitenkin sitä mieltä, että tuotetta ei tulisi käyttää ihan jokaiseen pulmaan.

Bustle-sivusto selvitti vuonna 2018, millaisissa tilanteissa kookosöljyn hyödyntäminen kannattaa jättää suosiolla väliin. Voit lukea lisää täältä. 

Millaisia liukuvoiteita kannattaa sitten suosia? Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Ethän käytä kookosöljyä liukuvoiteena? Monipuolisena pidetyllä tuotteella useita yllättäviä haittoja

Lue myös: Aikuisviihdetähti jakaa tärkeimmän vinkkinsä: "Tekee seksistä huomattavasti tyydyttävämpää"

Lue myös: Valitse liukuvoide käyttötarkoituksen mukaan - katso ammattilaisen vinkit

Lähde: Reddit

Juttu julkaistu alun perin 28. syyskuuta 2022. 

Kilpailut

Uusimmat