Löydä sinulle ja kumppanillesi ideaalein seksiasento ja koe huimat kyydit

23.02.2015 21:15 - Reetta Haverinen

Seksiasiantuntijan mukaan ei ole olemassa oikeaa, kaikille sopivaa seksiasentoa. Jokainen pariskunta löytää heille sopivimman lakanapainiposition ainoastaan kokeilemalla.

Hyvän seksielämän perustana ovat toimivat ja mukavat asennot, joissa rakkausaktin harrastaminen tuottaa nautintoa molemmille osapuolille. Seksikouluttaja Emily Nagoskin mukaan ei ole olemassa yhtä oikeaa, taatusti toimivaa seksiasentoa, joka toimisi kaikkien pariskuntien makuuhuoneissa.

- Jokaisen kroppa on erilainen ja tapa, jolla kahden ihmisen kehot kohtaavat toisensa, on aina ainutlaatuinen tapahtuma, Nagoski kertoo.

Nagoskin mukaan on tärkeää kiinnittää huomiota klitorikseen ja sen stimulointiin. Klitoriksen hyväily tuntuu lähes poikkeuksetta hyvältä, olipa seksiasento mikä hyvänsä.

Erotiikkaleffoista ei kannata ottaa mallia, sillä ne ovat täyttä fantasiaa. Aikuisviihteessä näkyvät asennot eivät välttämättä ole niin toimivia, kuin elokuvat antavat ymmärtää.

On myös olennaista olla kangistua vanhoihin kaavoihin. Uusien asentojen kokeilu ja hassuttelu lakanoiden välissä saattavat johtaa upeisiin elämyksiin. Joten rohkeasti kokeilemaan ja sängyn jousia koettelemaan!

Lähde: Shape

Kilpailut

Uusimmat