"Et ole tarpeeksi viehättävä" - blogikirjoitus paljastaa, millaisia selityksiä sinkut kuulevat

27.04.2015 16:15 - Eeva Rajala

Osa sinkuista kaipaa vierellensä kumppania, osa on yksin täysin omasta tahdostaan.

Muun muassa itsetunnosta ja deittaamisesta blogia kirjoittava kolumnisti ReeRee Rockette kirjoittaa Huffington Post -lehden blogissa, että on kahdenlaisia ihmisiä: Niitä, joilla ei ole minkäänlaisia ongelmia hyppiä suhteesta toiseen, ja niitä, jotka kokevat seurustelun aloittamisen paljon vaikeammaksi.

Bloggaajan mukaan deittailu ja seurustelu näyttävät olevan paljolti kiinni tuurista. Jos ihminen nyt ei ole täysin epätoivoinen, ilkeä tai julma, Rocketten mukaan on täysin mahdollista, että ihminen löytää sielunkumppaninsa.

Kolmekymppinen Rockette törmää tasaisin väliajoin muiden ihmisten kommentteihin hänen omasta sinkkuudestaan. Hän itse kertoo kuuluvansa edellä mainittuun ryhmään ihmisiä, joille on vaikeata aloittaa uutta suhdetta.

Nainen listaa blogissa kymmenen yleisintä, toisten ihmisten esittämää, syytä sille, miksi hän on edelleen sinkku. Omasta mielestään hän on itse vielä sinkku siitä yksinkertaisesta syystä, ettei vain ole löytänyt sitä oikeaa vielä. Seuraavista syistä mikään ei välttämättä pidä paikkaansa toistenkaan sinkkujen kohdalla:

"Olet liian nirso"

"Etsit kumppania aivan liian ahkerasti"

"Olet liian itsenäinen ja menestyvä"

"Deittailet vääränlaisia miehiä"

"Olet liian fiksu"

"Et ole tarpeeksi viehättävä"

"Olet liian kiireinen"

"Olet liian helppo"

"Nettideittailu saa ajattelemaan, että aina olisi parempaakin tarjolla"

"Miehet eivät vain halua sitoutua"


Lue myös: Sinkkuna olo kannattaa - 8 tieteellistä faktaa

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat