Mies voi jättää sinut, vaikka "kaikki olisi hyvin" - tylyt syyt eropäätökseen listattiin

29.04.2015 14:15 - Eeva Rajala

Moni mies on käyttänyt eron hetkellä sanoja ”Tämä ei johdu sinusta, tämä johtuu vain minusta.”

Naisen korvaan monet miesten tokaisut kuulostavat lähinnä typeriltä selittelyiltä, mutta joissain tapauksissa kommenteissa on perää. Women's Health -lehti on listannut pahaltakin kuulostavia syitä, minkä takia mies jättää naisen, vaikka olisikin aidosti kiinnostunut hänestä:

Seksi ei ole tarpeeksi hyvää

Joskus tämä on molemminpuolinen tunne. Kaksikko tulee muuten täydellisesti toimeen keskenään, mutta sänkyyn mentäessä homma latistuu. On kuitenkin tilanteita, missä pelkästään toinen osapuoli tuntee, ettei seksi ole tarpeeksi hyvää. Usein miehen on helpompi lähteä kuin keskittyä ratkaisemaan ongelmaa.

Hän haluaa harrastaa seksiä muiden kanssa

Seksi voi olla täydellistä, mutta mies voi silti miettiä, voisiko hän onnistua vieläkin paremmin, toimia eri tavalla, tai nauttia seksistä kenen tahansa kanssa. Tässä vaiheessa mies saattaa alkaa pohtia naisen jättämistä.

Hän luulee haluavansa harrastaa seksiä muiden kanssa

Kyseessä on tavallinen himon tunne. Mies voi ajatella, että seksin harrastaminen jonkun toisen kanssa olisi mukavampaa, tai hän voi haluta tuntea jännityksen tunteen siitä, että saa iskettyä täysin tuntemattomia naisia ravintolassa. Miehellä voi olla myös itsetunto-ongelmia.

Miehen ystävät eivät pidä sinusta

Ystävillä on aina jokin mielipide uudesta nais- tai miesystävästä. Heidän kommenttinsa voivat vaikuttaa paljonkin siihen, miten uusi suhde etenee, vai eteneekö se ollenkaan. Miehen kaverit eivät myöskään välttämättä säästele sanojaan, jos he eivät pidä naisesta.

Miehen äiti ei pidä sinusta

Miehen äidin kielenkäyttö on ystävien käyttämää pehmeämpää, mutta yhtä merkityksellistä miehen päätöksenteolle. Äidin mielipide saattaa olla hyvinkin ratkaisevassa asemassa suhteen jatkon kannalta.

Työ on miehelle tärkeämpää

Osa miehistä on työorientoituneita. Jos mies saa työtarjouksen toiselta paikkakunnalta tai jos uusi työ vaatii 24-tuntista sitoutumista, hän saattaa tehdä omasta mielestään ainoan oikean ratkaisun ja erota. Mies voi siis uhrata suhteen ja valita työn, josta voi saada jopa enemmän nautintoa.

Mies ei kestä kaukosuhdetta

Ongelmaksi voi koitua myös se, ettei mies kestä ajatusta olla erossa. Hän saattaa työskennellä eri paikkakunnalla tai jopa täysin eri maassa kuin hänen ihastuksen kohteensa. Hän ei välttämättä myöskään halua tuhlata palkkarahojaan aina kalliisiin lentolippuihin, vaikka kuinka välittäisi naisesta.

Lue myös: Miesten "biologisesta kellosta" kannattaa olla tietoinen - kosivat vaikka eivät edes rakasta

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat