10 keinoa, joilla varmistat itsellesi ne toisetkin treffit

30.04.2015 10:45 - Reija Saarinen

Ensitreffeillä ei kannata olla liian jäykkä, sillä se saattaa johtaa siihen, että uutta tapaamista ei enää tule.

Ensitreffit ovat jännittäviä. Ne saavat sydämen pamppailemaan ja tunteet kuohumaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ensimmäisillä treffeillä kannattaa olla mahdollisimman rento, jottei pilaa mahdollisuuksiaan. Miten sitten voi varmistaa sen, että uusi treffikutsu saapuu suurella todennäköisyydellä?

1. Saavu paikalle ajoissa

Kun saavut ensimmäisille treffeille ajoissa, annat itsestäsi asiallisen ja hyvän vaikutelman. Se kertoo myös sen, että olet oikeasti kiinnostunut treffikumppanistasi.

2. Kerro kohteliaisuuksia

Pienten kohteliaisuuksien kertominen kannattaa aina. Kehaise siis ohimennen vaikka seuralaisen paitaa.

3. Suunnittele

Suunnittele varasuunnitelma teille, jonka voitte toteuttaa niin halutessanne. Jos vaikka käytte ensin syömässä, voitte lähteä kävelylle.

4. Juo kohtuudella

Vaikka olisitte hienossa ravintolassa syömässä, varmista se, ettet juo liikaa.

5. Kysy kysymyksiä

Kysele treffikumppaniltasi hänen työstään ja elämästään. Näytä, että olet oikeasti kiinnostunut.

6. Kuuntele

Kun kysyt, muista myös kuunnella. Ole aidosti kiinnostunut ja kuuntele sekä esitä jatkokysymyksiä.

7. Naura

Huumori ja nauru ovat oivat tapa tehdä lähtemätön vaikutus. Älä siis yritä pidätellä letkeää tunnelmaa, vaan anna mennä.

8. Älä odota liikoja

Treffeille ei kannata suunnata liian suuret odotukset mielesä, vaan paikalle kannattaa mennä avoimin mielin. Liian suuret odotukset saattavat nopeastikin latistaa tunnelman, jos asiat eivät mene odotusten mukaan.

9. Riko rajoja

Ensitreffien ei tarvitse olla jäykkiä. Ole siis rohkea ja riko tämä raja. Tehkää jotain repäisevää ja muuttakaa vallitsevia normeja. Menkää huvipuistoon, kauhuelokuvaa katsomaan tai ajakaa näköalapaikalle katsomaan tähtiä. Aloita rohkeasti keskustelu muistakin kuin tavanomaisista aiheista ja muista nauttia.

10. Älä valehtele

Vaikka treffikumppanisi kysyisi sinulta mitä, älä valehtele. Kerro aina totuus. Valheilla kun on tapana paljastua jossakin vaiheessa.

Lue myös: Millaiset ovat hyvät treffit? Miehet paljastavat

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat