Hyvän ystävän piirteet listattiin – kuinka moni pätee sinuun?

20.05.2015 08:00 - Heli Thoren

Hyvän ystävän ominaisuudet on jokaisen hyvä palauttaa mieliin silloin tällöin. Kokosimme listaksi 10 kohtaa, jotka kaikki pätevät hyviin ystäviin

1. Ystävä keskittyy sinun, kun olette kahvilla tai yhdessä syömässä. Hän ei vilkuile kännykkää, vaan katsoo sinua silmiin ja kuuntelee.

2. Kun sinulla on murheita, ystävä nukkuu puhelin tyynyllään, jotta hän voi vastata, jos sinulle tulee hätä.

3. Ystävän kanssa arkinen hetki tuntuu täydemmältä. Iltalenkki, sauna ja lasillinen ovat upeaa elämää parhaillaan - kaveri vierellä.

4. Ystävä ei kadehdi menestystäsi. Hän kannustaa sinua ja iloitsee rinnallasi, kun elämäsi luistaa.

5. Kun sinulla on vastoinkäymisiä, ystävä muistuttaa, miten upea tyyppi olet.

6. Kun podet sydänsuruja, ystävä lohduttaa ja muistuttaa, että löydät uuden kullan tuota pikaa. Uutta rakkautta etsiessä, ystävä juhlii ja tanssii kanssasi aamuun asti.

7. Ystävälle voit kertoa mitä tahansa. Hänen edessä ei tarvitse tuntea häpeää tai pelkoa.

8. Ystävän kanssa voi riidellä turvallisesti. Ärtymyspuuskan jälkeen tiedät, että voitte sopia ja olla taas lähekkäin.

9. Todellinen ystävä valvoo etuasi aina. Hän puolustaa sinua, jos muut puhuvat sinusta pahaa tai arvostelevat tekojasi. Hän ei myöskään koskaan flirttaile miehesi kanssa tai yritä viedä muitakaan hyviä asioita elämästäsi.

10. Ystävä kertoo kaunistelemattoman totuuden sinulle tarvittaessa. Hän uskaltaa sanoa, kun olet saattanut toimia tyhmästi tai sinulla menee liian lujaa. Hän kertoo totuuden lujasti, mutta lempeästi. Ja rakastaa sinua hölmöistä teoistasi huolimatta.


Lue myös: Tiedätkö miten otetaan friendsie?

Kilpailut

Uusimmat