Mikä on paras aika pyytää vaimolta seksiä? Perheenäiti paljastaa hauskat kriteerit

07.07.2015 23:45 - Eeva Rajala

Australialainen perheenäiti päätti nostaa kissan pöydälle ja syyttää seksittömästä suhteesta miestään.

Perheellisen arki voi joskus olla selviytymistä. Pitää siivota, tehdä ruokaa, viedä lapsia harrastuksiin, ja jossain välissä pitäisi olla aikaa parisuhteelle ja seksille. Yksi nainen on kuitenkin mahdollisesti ratkaissut ongelman, mutta kyseessä ei ole se spontaanein ratkaisu.

YouTube-videoita tekevä 31-vuotias Emily Wright selventää oman aviomiehensä lisäksi maailman muille miehille, milloin on oikea aika pyytää omalta kumppanilta seksiä. Miehen mahdollisuuksiin saada seksiä vaimoltaan vaikuttaa muun muassa aika, jonka lapset ovat olleet nukkumassa, nautittu viinimäärä, onko koti sotkuinen vai siivo ja onko nainen käynyt milloin viimeksi kampaajalla.

- Sinulla on monia mahdollisuuksia harrastaa seksiä vaimosi kanssa, et vain huomioi äitikoodia, Wright kertoo videolla.

Wrightin mukaan ongelmana ei ole se, etteikö nainen haluaisi harrastaa seksiä miehensä kanssa, mutta mies pyytää seksiä väärinä aikoina. Nainen selventää grafiikan avulla, että seksittömyys on itse asiassa miehen syytä, sillä mies ei vain keskity.

Kun lapset on saatu nukkumaan

Wrightin mukaan naiselta ei kannata pyytää seksiä 15 minuuttia sen jälkeen, kun lapset ovat nukahtaneet. Mies ei saa toivottua vastausta. Vasta 45 minuuttia siitä, kun lapset ovat nukahtaneet, miehen kannattaa esittää naiselle seksitoive. Tärkeää on myös tiedostaa, että seksin aikaikkuna menee kiinni siinä vaiheessa, kun lasten nukkumaan menosta on kulunut tunti ja 15 minuuttia. Tämän jälkeen nainen alkaa itse olla niin väsynyt päivän puuhista, että seksi on hänellä viimeisenä mielessä.

- Jos nainen on jo nukahtanut, jätä hänet rauhaan. Hänellä on ollut raskas päivä. Sinulla on suuri riski kuulla verbaalisti kunniasi, nainen kertoo.

On koti sekaisin vai siivottu?

Talon siisteys vaikuttaa siihen, haluaako nainen harrastaa seksiä vai ei. Wright tekee asian hyvin selväksi: Jos kotona on sotkuista, nainen ei halua seksiä, jos on siistiä, nainen on valmis seksiin. Kun talo on putipuhdas, miehellä on rajattomat mahdollisuudet.

Tosin jos nainen on yksin siivonnut koko talon, on turha kinuta seksiä. Nainen ei yksinkertaisesti jaksa. Jos taas mies on yksin siivonnut talon, se ei kuitenkaan ole naisen mielestä tarpeeksi siisti. Nainen alkaa stressata jo tulevasta siivousurakasta, joten silloinkaan ei ole hyvä hetki. Parasta on siis siivota yhdessä niin, että nainen kertoo miehelle mitä tehdä ja miten.

Kampaajalla käynti

Paras mahdollisuus miehelle saada vaimoltaan seksiä on juuri, kun nainen on käynyt kampaajalla. Mahdollisuudet jatkuvat aina viikon ajan hyvinä kampaajalla käynnin jälkeen, mutta sitten ne lopahtavat normaalille tasoilleen. Jos kampaajalla käynnistä on 4 - 6 viikkoa aikaa, seksiä ei kannata pyytää, sillä naisen itsetunto ei ole enää huipussaan.

Viinin määrä

Naisen nauttiman viinin määrä vaikuttaa myös miehen mahdollisuuteen saada vaimo sänkyyn. Jos nainen ei ole juonut yhtään lasia viiniä, mahdollisuudet seksiin ovat vähäiset. Parhaat mahdollisuudet seksiin on Wrightin mukaan silloin, kun vaimo on juonut 2 - 3 lasia viiniä. Myöhemmin on jo taas liian myöhäistä.

Paras aika pyytää seksiä on siis silloin, kun lapset ovat nukkuneet ainakin 45 minuuttia, koti on siisti, vaimo on juonut 2 - 3 lasia viiniä ja käynyt juuri kampaajalla.

Katso selventävä video alta:

Mitä mieltä sinä olet Wrightin neuvoista?


Lue myös: 17 ongelmaa, joihin seksi voi tarjota ratkaisun

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat