Uusi trendi häämatkoissa - olisitko sinä valmis poikkeavalle kuherruslomalle?

08.07.2015 15:15 - Senni Loikala

Kuherruslomalle voi suunnata myös yllättävänä ajankohtana, jolloin stressi on suurimillaan.

Papin aamenen jälkeen rakastavaiset yleensä pakkaavat rantatossut ja uimapuvut laukkuun ja hyppäävät lentokoneeseen nenä kohti häämatkan hempeilyjä. Oletko ikinä tullut ajatelleeksi, että rentouttavan kuherrusloman voisi pitää jo ennen itse hääpäivää?

Kutkuttava ajatus on peräisin Hindustan Times -lehdestä, jonka mukaan yhä useammat pariskunnat tekevät häämatkan etukäteen. Tällöin rakastavaiset saavat kaivattua kevennystä häiden suunnittelun aiheuttamaan stressiin, ja mikä kaikista ihaninta: saavat he nauttia toistensa seurasta viimeisimpiä kertoja nais- ja miesystävänä, ennen kuin heistä tulee puolisoita toisilleen.

Tähdet hurahtaneet

Myös maailmantähdet ovat hurahtaneet kuherrusloman viettoon ennen häitä. Televisiojuontaja Mark Wright ja näyttelijä Michelle Keegan bongattiin kuhertelemasta Karibialla vähän ennen häitään.

Myös esimerkiksi malli Nikki Reed ja Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan näyttelijätähti Ian Somerhalder tekivät häämatkansa ennakkoon eksoottiselle Aruba-saarelle Venezuelan edustalla.

Jos kuitenkin kannatat häämatkaa perinteisesti häiden jälkeen, voi edes pieni viikonloppumatka ennen alttarille astelemista olla paikallaan. Vai olisitko sinä valmis harkitsemaan häämatkaa pitkille hiekkarannoille jo ennen papin aamenta?

Lue myös: Ammattikuvaajat paljastavat kuumimman hääkuvatrendin

Lähde: Hindustan Times

Kilpailut

Uusimmat