Vetävä ja fiksu tyyppi, mutta silti sinkku? 10 syytä, miksi upeat persoonat eivät seurustele

14.07.2015 22:15 - Reetta Haverinen

Vaikka ulkonäkösi on moitteeton, luonteesi valloittava ja itseluottamuksesi rakentunut vankaksi, ei seurustelukumppaneja välttämättä parveile näköpiirissäsi. Älä kuitenkaan huolestu. Et ole ainoa vetävän näköinen ja fiksu mimmi, jonka parisuhdestatus on pysynyt sinkkuna jo pidemmän tovin.

Jos olet ollut pidemmän aikaa sinkkuna, ei sinun tule ajatella, että persoonassasi olisi jotain vialla. Itse asiassa usein käy niin, että juuri vetävän näköiset ja mukavat tyypit vakiintuvat ja asettuvat lopullisesti aloilleen vasta myöhemmällä iällä.

Ihmiset pitävät itsestään selvänä, että kivat ja hyvännäköiset tyypit ovat lähes poikkeuksetta varattuja. Seuraavat kohdat kuitenkin todistavat, miksi myös menevät mimmit ja komeat kundit saattavat viihtyä sinkkuina vuodesta toiseen:

1. Ystävät ovat heille kaikki kaikessa

Monet sinkut eivät kaipaa parisuhdetta elämäänsä, sillä heille ystävät merkitsevät enemmän kuin mikään muu. Parhaat kaverit menevät usein mielenkiintoisten tyyppien edelle, eikä kavereiden saunailtaa tai tupareita peruta treffien takia.

2. He eivät ole epätoivoisia

Monet ihmiset viihtyvät sinkkuina eivätkä väkisin etsi itselleen seurustelukumppania. Seuraa löytyisi taatusti baarista ja deittipalstoilta, mutta jotkut sinkut elävät mieluummin yksin kuin viettäisivät aikaa kenen tahansa kanssa.

3. Heidän kriteerinsä ovat kovat

Pitkään sinkkuina eläneet ihmiset ovat ehtineet nostaa rimansa varsin korkealle. Monet kilpakosijat joutuvat taatusti nielemään tappionsa, jos heidän ulkonäkönsä, luonteensa, mielenkiinnon kohteensa tai persoonansa ei vastaa sitä, mitä sinkku toivoo.

4. Parisuhde ei tunnu heistä tällä hetkellä tärkeältä

Jotkut viihtyvät yksin - ja se on täysin hyväksyttävää. Joillekin harrastukset, työt tai lemmikit pelaavat elämässä niin tärkeää roolia, ettei aikaa seurustelulle edes olisi, vaikka niin tahtoisi.

5. He rakastavat seikkailuja

Jotkut ihmiset pitävät ihmisten tapailusta, mutta eivät silti tahdo vakiintua. Yölliset seikkailut ja kesäromanssit toimivat tällä hetkellä - perheen ja pienen omakotitalon aika tulee sitten myöhemmin.

6. He ovat kunnianhimoisia

Varsinkin nuoret aikuiset haluavat panostaa uraansa silloin, kun on sen aika. Ylityötunnit paukkuvat ja palaverit täyttävät viikkokalenterin. On edes turha kuvitella, että aikaa treffeillä käymiseen jäisi, kun jopa kaupassa käyminen tahtoo unohtua kaiken kiireen keskellä.

7. He eivät pysty asettumaan aloilleen

Sinkkujen on helppoa muuttaa paikasta toiseen ja lähteä kuukausien mittaisille reppureissuille. Jotkut ovat menettäneet sydämensä maailmalle ja tahtovat vaihtaa maisemaa jatkuvasti ilman, että mikään sitoisi tai pidättelisi heitä.

8. Ihmiset olettavat, että he ovat varattuja

Monet eivät uskalla lähestyä upeita adoniksia tai kuumia kaunottaria, sillä kaikki pitävät itsestään selvänä, että he seurustelevat.

9. Ihmiset eivät uskalla lähestyä heitä

Vetävännäköisiä sinkkuja on vaikeaa lähestyä. Monet olettavat, että he ovat ylpeitä ja hankalia. Joskus itsevarmaolemus saatetaan tulkita koppavaksi käytökseksi. Siten monilla ei riitä rohkeutta lähestyä vapaita komistuksia tai sulottaria.

10. Vääränlaiset ihmiset kiinnostuvat heistä

Tyypit, jotka uskaltavat lähestyä näyttäviä ja mukavia sinkkuja, ovat useimmiten sellaisia, joiden kanssa parisuhteen aloittaminen olisi täysin tuhoon tuomittu ajatus.


Lue myös: Nainen, älä tyydy keneen tahansa mieheen - Tässä 15 syytä pysyä sinkkuna

Kilpailut

Uusimmat