Yksineläjät huomio: 4 asiaa, joiden sisäistäminen tekee sinkkuelämästä hetkessä nautinnollisempaa

29.07.2015 18:45 - Reetta Haverinen

Sinkut, olkaamme ylpeitä statuksestamme! Kenenkään ihimisarvo ei nimittäin riipu siitä, elämmekö parisuhteessa vai emme.

Sinkkuna eläminen ei ole aina helppoa. Vaikka itse olisi asian kanssa sinut, voi olo tuntua vaivaantuneelta muiden pariskuntien seurassa. Joskus myös sukulaistätien uteliaiden kysymysten pommituksessa voi puna nousta helposti poskille ja sanat tarttua kurkkuun, kun yrität kertoa, ettet ole löytänyt vieläkään rinnallesi prinssi rohkeaa. 

Älä kuitenkaan turhaan menetä yöuniasi miettien, missä elämäsi prinssi luuraa. Arkesi helpottuu huomattavasti, kun teet itsellesi selväksi seuraavat asiat:

1. Unohda muiden odotukset

Kenenkään ei tarvitse hävetä sinkkustatustaan. On täysin hyväksyttävää elää yksin ja keskittyä elämässä johonkin muuhun, kuin vakaan parisuhteen rakentamiseen. Jos tahdot panostaa uraasi tai koulutukseesi tällä hetkellä täysillä, tee se. Anna sukulaistätien päivittelevät kommentit parisuhdetilanteestasi mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos - elämästäsi ei määrää kukaan muu kuin sinä itse!

Kysy itseltäsi, tahdotko oikeasti seurustella vai tunnetko vain, että sinun pitäisi jo ikäsi puolesta vakiintua? Kerromme sinulle salaisuuden: oikeaa ikää, jolloin jokaisen täytyisi olla parisuhteessa, ei ole olemassakaan!

2. Jos et viihdy yksin, tee asialle jotain

Helpommin sanottu kuin tehty, mutta jos tahdot löytää rinnallesi elämänkumppanin jo nyt, on sinun parasta toimia.

Mieti, mitä parisuhteelta ja tulevalta kumppaniltasi haluat. Ota härkää sarvista ja käy treffeillä, tutustu ihmisiin ja uskalla pyytää mielenkiintoisia ihmisiä ulos. Mieti, voisitko luoda tilin treffipalveluun tai aloittaa uuden harrastuksen, jonka parissa voisit tutustua uusiin tyyppeihin. Voit myös kysyä tutuiltasi, olisiko heillä potentiaalisia sinkkuystäviä, joihin he voisivat sinut tutustuttaa.

3. Iloitse jo olemassa olevista ihmissuhteistasi

Jotkut nyhjäävät murheen alhossa päivästä toiseen ja surkuttelevat omaa sinkkustatustaan. Tämän vuoksi monet laiminlyövät muut ihmissuhteensa ja unohtavat, kuinka paljon upeita ihmisiä heidän ympärillään loppupeleissä onkaan jo nyt.

Nauti rakkaidesi seurasta, sillä onnellisuus ei riipu pelkästä parisuhdestatuksesta. Perhe ja ystävät tuovat iloa ja valoa elämään siinä missä seurustelukumppanikin. Piipahda ystäviesi kanssa ulkona, käy moikkaamassa vanhempiasi, osallistu perhejuhliin, soita serkullesi, käy kahvilla tätisi kanssa ... Pian huomaat, että miksi ihmeessä kaipaisit rinnallesi kumppania, sillä sosiaalinen elämäsi on jo nyt niin rikasta!

4. Vertaistuki, paras tuki

Jos vietät jatkuvasti aikaa ystävättäriesi kanssa, jotka seurustelevat onnellisesti tai ovat jo astuneet avioon, tunnet olosi taatusti erilaiseksi. Sen sijaan, että kutsuisit ystäväpariskuntiasi viettämään luoksesi joka perjantaista peli-iltaa, pyydä sinkkuystäviäsi vierailulle ja parantakaa maailmaa viinilasillisten ääressä.

Muiden sinkkujen parissa et tunne itseäsi harvinaiseksi luontoilmiöksi vaan voit todeta helpotuksesta huokaisten, että maailmassa on olemassa paljon muitakin yksineläjiä eikä heissä ole mitään vikaa - niin kuin ei sinussakaan!


Lue myös: Vetävä ja fiksu tyyppi, mutta silti sinkku? 10 syytä, miksi upeat persoonat eivät seurustele

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat