5 asiaa, joita sinun ei tulisi tehdä ennen seksiä

07.08.2015 23:15 - Reetta Haverinen

Vaikka lemmenleikit eivät aina katso aikaa tai paikkaa, on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota muutamaan pikkuseikkaan ennen kuin rakkaudenteot voivat toden teolla alkaa.

Sänkyleikit oman rakkaan kanssa tuntuvat taatusti mukavilta, näyttipä kello mitä hyvänsä. Myös se, onko makuuhuoneen lattiat imuroitu ja lakanat vastikään vaihdettu, tuntuvat varsin mitättömiltä asioita siinä vaiheessa, kun vuode kutsuu petipuuhiin.

On kuitenkin olemassa muutamia asioita, jotka voivat häiritä pahastikin makuukamarileikkejä. Sinun ei esimerkiksi kannata tankkata kupuasi täyteen ruokaa ennen makuuhuoneen puolelle siirtymistä. Älä myöskään käytä energiaasi turhien murehtimiseen - keskity sen sijaan viettämään laadukasta aikaa rakkaasi kanssa ja nauti hetkestä kaikilla aisteillasi.

Tässä tiivistetysti lista asioista, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon ennen lemmenleikkejä:

1. Älä syö liian raskaasti

Rakastelu ei tunnu kovin miellyttävältä, jos sinulla on ähky ja ruoka velloo vatsassasi. Mukavaa ei myöskään ole se, jos ruoansulatusvaivat alkavat vaivata kesken lakanaleikkien. Jätä siis raskaiden pitsojen ja pihvien syöminen toiseen kertaan.

2. Älä juo liikaa alkoholia

Vaikka alkoholi saattaa saada halut heräämään, ei se tee lemmenleikeistä yhtään sen nautinnollisempia. Päinvastoin - jos innostut nauttimaan liikaa viiniä, suoriutumiskykysi laskee ja orgasmin saavuttamisesta tulee vaikeampaa.

3. Älä mieti, miltä näytät

Jos keskityt ainoastaan siihen, onko tukkasi hyvin tai pullottaako vatsasi, unohdat täysin nauttia seksin päätarkoituksesta - toisen läheisyydestä. Heitä siis itsekriittiset ajatuksesi romukoppaan ja näytä partnerillesi, että suorastaan säteilet itsevarmuutta.

4. Älä unohda liukastetta

Seksin sujuvuus riippuu paljon liukasteesta. Jos siis tunnet, että paikkasi uhkaavat kuivua, älä unohda napata liukastevoidetta mukaasi makuuhuoneeseen, kun on tositoimien aika.

5. Käy vessassa

Seksistä tulee heti epämiellyttävämpää, jos sinulla on valtaisa vessahätä. Käy siis tiristämässä rakkosi tyhjäksi ennen lakanaleikkejä. Pissalla käynti myös heti seksin jälkeen kannattaa, sillä seksin aikana virtsateihin voi päästä bakteereita, jotka voivat altistaa esimerkiksi virtsaputkentulehdukselle.

Vessakäynti seksin jälkeen huuhtoo bakteerit virtsateistä pois ja siten virtsatulehdusten riski pienenee huomattavasti.

Lue myös: 10 tilannetta, joissa seksin harrastaminen todella kannattaa

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat