Tuleeko liittonne onnistumaan? Yksi asia voi määrittää parisuhteen tulevaisuuden

09.08.2015 13:15 -

Hiljaa hyvää tulee näyttäisi pätevän myös rakkauteen.

Vuosien ajan ihmiset ovat uskoneet, että pitkä seurustelu opettaa parin tuntemaan toisensa niin hyvin, että liitolla on paremmat mahdollisuudet onnistua. Tutkimusten mukaan näin ei ole. Uuden tutkimuksen mukaan asia on itseasiassa päinvastoin.

Parit, jotka odottavat kolmekymppisen ikää mennäkseen naimisiin, eroavat todennäköisemmin kuin pariskunnat, jotka menevät naimisiin pian tapaamisensa jälkeen.

Tutustukaa rauhassa

Tutkimuksen mukaan kolme asiaa suhteen sisällä vaikuttaa onnellisen avioliiton syntymiseen. Ensimmäinen on yhteisen sävelen ja polun löytäminen. Se tapahtuu hidastamalla ja tutustumalla vierellä olevaan ihmiseen. Aina nopea eteneminen omissa asioissa ei vie suhdetta eteenpäin. Hitaasti voitte päästä yhdessä perille ja kokea menestyksen huiput yhdessä.

Elämän yksinkertaistaminen on toinen tapa luoda kestävää suhdetta. Turhat aktiviteetit ja menot voi hyvin jättää väliin - keskittykää toisiinne. Tehkää niitä asioita, joista todella saatte energiaa. Arvostakaa rakkauttanne ja yhteistä aikaa.

Halailkaa ja pussailkaa

Turhan kiireen jättäminen ja romanttisten hetkien pitkittäminen luovat suhteeseen monen kaipaamaa hellyyttä. Pitkät hyvästit, halailu, koskettelu ja suuteleminen luovat yhteyden tunnetta. Samoin näin tekee pitkät, syvät katseet.


Lue myös: Ansaitseeko hän luottamuksesi? Merkit, joista tiedät

Lähde: Your Tango.

Kilpailut

Uusimmat