Sinkku, ota ystäväsi häistä kaikki irti hyvien vinkkien avulla

02.09.2015 10:15 - Senja Rapila

Juuri kun luulit päässeesi edellisistä häistä yli, seuraava kutsu kolahtaa jo postiluukusta sisään. Moni sinkku kuitenkin tietää, että ne ovat täynnä mahdollisuuksia. 

Hääkutsu osoitetaan monesti sinulle ja avecille. Mikäli seuralaista ei ole tai et sellaista halua tilaisuuteen tuoda, tässä on muutamia vinkkejä kuinka pidät huolen siitä, että häistä tulee omalta osaltasi onnistuneet ja ikimuistoiset.

Laittaudu
Häät ovat loistava tilaisuus tavata uusia ihmisiä. Vaikka tietäisit osan yhteisistä sinkkuystävistänne, tulee häissä olemaan aina yllätyksiä: kaukaisia serkkuja sekä perhetuttavia. Koskaan ei voi tietää mitä häät tuovat tullessaan!

Hanki oma hotellihuone
Se on varmasti jokaisen sentin arvoinen. Voit jakaa huoneesi muiden sinkkuystäviesi kanssa, tai vaihtoehtoisesti uuden sinkkututtavuuden kanssa jonka olet löytänyt tanssilattialta.

Siirry pöydästä toiseen ja tutki ympäristöäsi
On helppoa jumittua omalle varatulle paikalleen häissä. Riippuen paikkasi sijainnista sekä tilaisuuden laajuudesta, saatat jättää huomiotta puolet juhlien vieraista. Tutkaile rohkeasti ympäristöäsi ja etsi uusia tilanteita johon osallistua: älä jumitu tuttuun ja turvalliseen ystäväpiiriin, sillä voit istuessasi menettää mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia.

Juo, mutta älä juo liikaa
Avoin baari voi olla kohtalokas, varsinkin vanhassa ja tutussa porukassa. Juo tarpeeksi jotta rohkaistut tanssilattialle, mutta älä niin paljon että olet juhlien riesa. Tiedä rajasi ja jätä osa juomista jatkoille.

Ole sosiaalinen, mutta älä sosiaalisessa mediassa
Juhlien hohto saattaa kadota vieraiden selaillessa puhelintaan jatkuvasti. Ota selfiet juuri ennen juhlaa tai jätä ne myöhemmäksi, juhlissa ole hetkessä mukana ja odota valokuvaajan virallisia kuvia.

Valmistaudu jatkoille
Häissä on aina oma porukka, joka haluaa jatkaa juhlintaa DJ:n lopetettua. Varaudu ottamaan omat juomat hotellihuoneeseen, sekä varmista musiikin saatavuus puhelimesta tai stereoista. Mikään ei ole ikävämpää kuin juhlien loppuminen kesken hauskuuden.

Pakkaa oikein
Riippuen juhlapaikasta, sinulla ei välttämättä ole mahdollisuutta hakea huoneestasi jatkuvasti puuttuvia tavaroita. Varmista että sinulla on mukanasi kaikki tarpeellinen iltaa varten; aurinkolasit, hajuvesi, huulipuna, purukumia, laastareita sekä kondomeja.

Näytä hyvältä myös seuraavana päivänä
Joissain häissä seuraavaan aamuun kuuluu yhteinen brunssi. On helppoa näyttää krapulaiselta seuraavana päivänä, mutta panosta ulkonäköösi: näet tällöin jotkut ihmiset viimeistä kertaa. Tiedä vaikka tekisit seuraavana aamuna vielä vaikutuksen uuteen henkilöön, joka on illan hulinassa jäänyt tapaamatta.

Älä ujostele yhteydenpitoa jatkossakin
Hääviikonloput luovat nopeasti uusia ystävyyssuhteita, sillä viikonlopun aikana oppii yllättävän hyvin tuntemaan ennestään tuntemattoman ihmisen. Ei ole siis outoa pitää jatkossakin yhteyttä näihin ihmisiin, saatatte asua jopa samassa kaupungissa tai olla matkalla samaan suuntaan myöhemmin samassa kuussa. Ehdota kiinnostaville ihmisille rohkeasti uutta tapaamista.


Kerroimme myös aiemmin siitä, millaista kohteliasta elettä juhlaparit nykyisin toivovat vierailtaan. Voit lukea artikkelin tästä.

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat