Michael Monroe perheen perustamisesta: En olisi voinut omistautua sille täysin

07.09.2015 15:45 - Reija Saarinen

Michael Monroe ei ole hankkinut perheenlisäystä. Syy on siinä, että miehen mukaan hänen elämäntyylinsä ei moiseen sovi.

Michael Monroe on energinen rokkari, jonka fanikuntaan mahtuu kaikenlaisia ihmisiä aina vauvasta vaariin. Vanhemman ikäluokan ihmiset ovat melko varmasti seuranneet herran uraa vuosien ajan, mutta suurin osa nuorista faneista lienee The Voice Of Finland -ohjelman tuotosta.

- Rakastan lapsia ja lapset yleensä tykkää musta. On tullut paljon uusia faneja Voice Of Finlandin myötä. Siellä on ihan todella nuoriakin faneja. Se on ihanaa, mies kertoo Voicen haastattelussa.

Vaikka Monroe lapsia rakastaakin, ei hän koskaan ole omaa perhettä perustanut.

- Minulla ei vaan itsellä ole ollut sellaista elämäntilannetta, että olisin voinut kuvitella kasvattavani lapsia. Syy on siinä, että en pystyisi omistautumaan sille täysin elämäntyylin vuoksi. Tässä hommassa matkustetaan paljon ja kaikkea sellaista, mikä ei minusta ole hyvä lapselle.

Monroe on kuitenkin aina valmis auttamaan ja hän onkin ottanut osaa hyväntekeväisyystempaukseen, jossa suomalaismuusikot huutokauppaavat omia nimmaroituja kuviaan. Kuvien tuotto menee lyhentämättömänä Lastensairaalalle.

- Lapset ovat niin vilpittömiä, sillä he eivät ole julman maailman pilaamia. Jos minulla olisi lapsia, niin kiinnittäisin huomiota heihin ja oppisin heiltä. Lapset voivat opettaa enemmän vanhemmilleen kuin vanhemmat lapselle. Juuri siksi aikuisten kannattaa ottaa mallia lapsista.

Lue myös: Michael Monroe: Julkisuutta voi hallita, jos väittää muuta, valehtelee

Kilpailut

Uusimmat