Kaikki artikkelit

Hanoi Rocksin tarina tulee esille Michael Monroen uutuusdokumentissa.
Andy McCoy on mukana Monroesta kertovassa uutuusdokumentissa.
Vince Neil ajoi 1980-luvullla kolarin, jonka yhteydessä Hanoi Rocks -rumpali Razzle menehtyi.
Guns N' Rosesin jäsenet ovat kovia Hanoi Rocks -faneja ja he jopa julkaisivat Hanoi Rocksin albumit Yhdysvalloissa oman levy-yhtiönsä kautta.
Espoo Ciné järjestetään tänä vuonna 18.–27.8.2023. Elokuvajuhlilla nähdään kotimaisten uutuuksien lisäksi laaja kirjo eurooppalaisia elokuvia niin meritoituneilta kuin nouseviltakin ohjaajilta.
Dokumenttielokuva ilmestyy syyskuussa.
Demolition 23. julkaisi ainoaksi jääneen albuminsa vuonna 1994. Nyt yhtye kiertää Suomea.
Hanoi Rocksin toinen albumi Oriental Beat on nyt julkaistu uutena versiona. Michel Monroe kertoo Voice.fi:n haastattelussa levystä, muistoista ja työskentelystä Andy McCoyn kanssa.
Joulun erikoisjaksossa kuullaan artistien tulkintoja suosituista joululauluista, ja mukaan mahtuu myös aivan uusia kappaleita.
Kahden rokkarin yhteisbiisi syntyi spontaanisti heidän tavatessaan sattumalta Inkfish-studiolla vuosi sitten, kun artistit viimeistelivät omia levyjään.
Monroe kertoo kuitenkin olevansa valmis tekemään muutaman konsertin Demolition 23. -yhtyeen kanssa.
Andy McCoy täyttää tänään 11. lokakuuta 60 vuotta.
Monroe julkaisi vastikään lastenkirjan, jonka hän on itse kirjoittanut.
Monroe kertoo tuoreessa haastattelussa, että Hanoi Rocksia yritettiin kategorisoida, mutta turhaan.
Lemmy Kilmister oli toivonut ennen kuolemaansa, että hänen tuhkansa päätyisivät luotien hylsyihin ja sitä kautta läheisimmille ystäville
Michael Monroe – The Best Kept Secret in Rock ’n’ Roll on Pete Eklundin ohjaama ja tuottama tarina unelmista ja niiden särkymisestä.