Kuva: Fotolia

Sovintoseksin harrastaminen kannattaa - katso  hyvät syyt

09.11.2015 11:15 - Reija Saarinen

Riidan jälkeinen seksi on usein kiihkeää ja hyvinkin nautinnollista, mutta sen harrastamiseen on muitakin hyviä syitä.

Toisinaan riita saa tunteet nousemaan ja sen vuoksi kiihkeä seksisessio saattaa saada alkunsa. Sovintoseksiä todellakin kannattaa harrastaa, sillä se saattaa olla uskomattoman seksisession alku. Katso hyvät syyt sille, miksi peittoa kannattaa heiluttaa riidan jälkeen.

1. Sovintoseksi saa aikaan suurta yhteenkuuluvuuden tunnetta, sillä selvisitte kamalasta riidasta.

2. Riidan aikana esiin nousseet viha ja kiukku saavat yllättäen ihmisen näyttämään suunnattoman seksikkäältä. Sen takia tilanne kannattaa kääntää vihasta iloksi ja molempien mieliala kohoaa hetkessä.

3. Toisinaan pieni kiukku omaa kultaa vastaan saattaa tehdä seksistäkin entistä kiihkeämpää ja mielenkiintoisempaa.

4. Jos suhteen toinen osapuoli tietää olleensa väärässä, tulee hän varmasti tekemään seksin aikana kaikkensa, jotta oikeassa ollut voi vain nauttia. Joten hyvää kyytiä lienee luvassa.

5. Sovintoseksi saa usein asiat oikeaan mittakaavaan. Kun seksi on ohi, molemmat osaavat myös katsoa tilannetta uusin silmin ja ymmärtävät tilanteen paremmin.

6. Sointoseksin harrastaminen saa teidät muistamaan illan kiihkeästä petipainista, ei järkyttävästä riidasta.

7. Seksin aikana saattaa toisinaan sattua jotain outoa, mikä saa suun hymyyn. Ja se taas saa teidät nauramaan ja unohtamaan turhat riidat.

8. Saattaa olla, että riidan aikana esiin nousseet tunteet saavata teidät käyttäytymään entistä rohkeammin ja vaativammin. Näin ollen seksi on ehkä tavallista kokeilevampaa ja ronskimpaa.


Lue myös: 10 tilannetta, joissa seksin harrastaminen todellakin kannattaa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat