Kuva: Fotolia

Parjattu lähetyssaarnaaja-asento onkin naisille paras: Lue vinkit nautinnollisempaan seksiin

20.11.2015 19:15 - Senja Rapila

Jos olet sitä mieltä, että lähetyssaarnaaja on maailman kyllästyttävin seksiasento, et ole todennäköisesti tehnyt sitä oikein.

Joillekin naisille on hyvin vaikeaa saavuttaa kliimaksia esimerkiksi miehen päällä ollessa tai doggy-style -asennoissa. Naisille omiin tuntemuksiin keskittyminen on orgasmin a ja o.

Yleisesti lähetyssaarnaaja-asento ajatellaan todella laimeaksi, tylsäksi, kyllästyneelle seksille tarkoitetuksi seksiasennoksi. Sinä et ole tylsä, jos pidät lähetyssaarnaaja-seksistä: tähän voi yleisesti yhdistää vaikka ruoka- tai sitomisleikkejä, mikä piristää tämän yleistetyn asennon mainetta.

Kahdeksan syytä, jonka vuoksi lähteyssaarnaaja on seksiasentona ainakin naisille paras:

1. Voit keskittyä vain ja ainoastaan omaan nautintoosi

Kun olette lähetyssaarnaaja-asennossa, sinun ei tarvitse huolehtia rytmistä tai liikkeen tahdista - kumppanisi tekee sen sinun puolestasi. Sen sijaan sinä voit kuitenkin pitää huolen omasta nautinnostasi ja tuntemuksistasi - voit maata vain selälläsi ja omaksua kaiken tyydytyksen jonka kroppasi saa.

Naisille orgasmin saaminen voi olla ylesesti vaikeampaa, sillä se vaatii keskittymistä kaikkeen mitä kehollesi tapahtuu. Jos siis tykkäät olla selälläsi lähetyssaarnaajassa, ei se välttämättä tarkoita että olisit laiska lahna. Voit saada tässä asennossa helpoiten tyydytyksen kumppaniltasi, mutta sekin on toki henkilökohtaista.

2. Sinulla on helppo pääsy klitoriksen luokse

Kun makaat selälläsi lähetyssaarnaajassa, klitoriksesi on vain pienen kädenojennuksen päässä. Näin pystyt hyödyntämään myös pientä itsensä hyväilyä seksin yhteydessä. Samalla sinulla on myös suora pääsy miehen kiveksiin - kuka nyt ei pitäisi pienestä hiplaamisesta kesken seksin?

3. Kumppanisi näyttää superseksikkäältä tästä kulmasta katsottuna

Miehet näyttävät todella seksikkäiltä ja alkukantaisilta tästä asennosta katsottuna. Koska pääset eturivin paikoilta ihailemaan miehesi lihastyötä ja tämän kasvon eleitä, ehkä pientä hikoilua, käyt vähintään kaksi kertaa kuumempana häneen. Miehellä on tässä asennossa dominoivampi asema, ja sekin saa varmasti monet naiset huokaamaan nautinnosta.

4. Et uuvuta itseäsi

Miehellä ratsastaminen on aina mukavaa puuhaa, mutta me kaikki tiedämme sen asennon menettävän loistonsa ensimmäisen puolen minuutin aikana. 

Naisille orgasmin saavuttaminen voi olla huomattavasti vaikeampaa silloin, kun joutuu itse työskentelemään rankasti. Se riippuu tietysti asennostakin: jos asento stimuloi klitorista, on helpompaa saada orgasmi, mutta kuinka voit edes ajatella saavuttavasi orgasmia, jos et saa temmellyksen huumassa edes henkeä?

Lähetyssaarnaajassa sinä voit rentoutua ja nauttia vain olostasi.  

5. Miehellä on suora yhteys g-pisteeseen - ja se on vain yhden tyynyn päässä

Lähetyssaarnaajassa olet täydellisessä kulmassa, jotta miehellä on suora yhteys g-pisteeseesi. Ainoa asia minkä tarvitset, on tyyny. 

Sijoita tyyny takapuolesi alle, jotta g-pisteesi saa stimulointia oikeasta kulmasta. Kun lisäät tähän peliin vielä omat sormesi, olet jo hyvää vauhtia matkalla ison O:n valtakuntaan.

6. Lähetyssaarnaaja on kaikista intiimein seksiasento

Tämä asento ei ole välttämättä kaikista paras valinta, jos olet löytänyt itsellesi baarista yhden illan jutun. Lähetyssaarnaajassa on liian monta tilaisuutta vaivaannuttavalle, ei niin halutulle katsekontaktille. Jos olet jonkun kanssa kenestä et välitä laisinkaan, haluat ehkä mielummin harrastaa seksiä mahdollisimman ei-intiimissä asennossa.

Jos kuitenkin olet jonkun kanssa josta todella välität, lähetyssaarnaaja voi olla kaikista asennoista parhain intiimiytensä vuoksi. Voit katsoa kumppaniasi silmiin ja suudella häntä niin paljon ja niin intohimolla kun mitä näette tarpeelliseksi.

7. Rintasi näyttävät todella hyvältä

Lähetyssaarnaajassa rinnat näyttävät hyvältä ja vatsa näyttää pienemmältä: kun kumppanisi katsoo sinua, ei sinun tarvitse pelätä myöskään omien kaksoisleukojesi puolesta. 

Vaikka sinun ei tulisi murehtia seksin aikana sitä miltä näytät, tieto siitä että näytät superseksikkäältä ei ole pahaksi. Jos tunnet olosi mukavaksi ja seksikkääksi omassa kropassasi, on todennäköisempää että pääset vapautumaan paremmin kaikista estoistasi.

8. Lähetyssaarnaaja antaa oivan tilaisuuden molemminpuoliseen dominointiin

Lähetyssaarnaaja on teoriassa hyvin lauhkea ja rauhallinen seksiasento, joka yhdistetään yleensä pelkkään rakasteluun. Jos kuitenkin sinusta on siihen, voit pyytää kumppaniasi peittämään silmäsi, sitomaan jalkasi ja kätesi sänkyyn, ja antaa kumppanisi tehdä sinulle ihan mitä tahansa.

Tämän lisäksi lähetyssaarnaaja antaa sinulle oivan tilaisuuden huomioida miehen takapuolen: mies, joka sanoo ettei pidä tiukasta läimäyksestä takapuolelle seksin lomassa, valehtelee tai ei ole koskaan kokenut sitä.

Joten miksi naisen pitäisikään olla täysin toimeton lähetyssaarnaaja-asennossa, kun pienellä vaivalla siitä saa todella mahtavan? Lähetyssaarnaaja on loppujen lopuksi todella seksikäs asento, ja jos et ole samaa mieltä, saatat pitää sitä liian itsestäänselvyytenä.

Lue myös: Mies paljastaa: 9 asiaa, jotka naisen olisi hyvä tietää seksistä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat