Kuva: Fotolia

Naista pyydettiin rumien deittailuohjelmaan - julkaistu omakuva nousi nettihitiksi

15.12.2015 12:15 - Senni Loikala

23-vuotias graafinen suunnittelija sai asiattomia yhteydenottoja televisiotuottajilta. Hyvän itsetunnon omaava nainen kertoi tapauksesta netissä ja jakoi kuvansa. 

Iso-Britanniassa asuva graafinen suunnittelija Lexxie Harford, 23, sai kaksi erikoista yhteydenottoa lyhyen ajan sisällä. Häntä pyydettiin mukaan kahteen deittailuohjelmaan, jotka kantoivat nimiä Too Ugly For Love? eli suomeksi Liian ruma rakastettavaksi? sekä The Undateables, mikä viittaa seuraa etsivien säälittävyyteen tavalla tai toisella.

Televisiotuottajat yrittivät saada Harfordia mukaan ohjelmiinsa, koska naisella on kasvojensa vasemmalla puolella melko suuri, punainen syntymämerkki. Harford ei yleensä peitä merkkiä meikillä. Hän kuvailee toisen tuottajan yhteydenottoa ABC News –sivustolle näin:

- Hän yritti peitellä asiaa ja saada sen kuulostamaan asiallisemmalta, mitä se oli. Jouduin sanomaan hänelle, että ”Kuule, minulla ei ole paikkaa showssa, jota yrität myydä.”

Syntymämerkistä nettihitti

Harford tyrmistyi saamistaan ehdotuksista, minkä vuoksi hän päätti ladata kuviaan Imgur-palveluun. Seuraavana aamuna hän ällistyi, sillä kuvia oli katsottu yhden yön aikana 100 000 kertaa.

Nainen toivoo, että tietoisuus syntymämerkeistä vähentää ihmisten kauhistelevia reaktioita heidän nähdessään jollakin syntymämerkin seuraavan kerran.

Katso alta Harfordin nettihitiksi nousseet kuvat.


LUE MYÖS: Melkoinen syntymämerkki: Lapsi syntyi numero 12 otsassaan

Lähde: Yahoo!

Kilpailut

Uusimmat