Kuva: Fotolia

Onko luvassa toiset treffit? Lue paljastavat vinkit

30.12.2015 17:15 - Tiina Svensk

Deittailu on ihanaa ja jännittävää, mutta joskus seuraavien treffien mahdollisuus saattaa mietityttää.

Kävittekö ihanilla ensitreffeillä, mutta olet epävarma siitä, haluaako hän tavata vielä jatkossakin? Elite Daily -sivuston mukaan on vinkkejä, jotka jo ensitreffien aikana paljastavat treffikaverisi olevan selvästi kiinnostunut sinusta:

Katsekontakti

Katsekontakti on kaikista selkein ele, jonka treffikumppani voi tehdä kertoakseen omasta kiinnostuksestaan. Pitkä ja intensiivinen katsekontakti kertoo jo heränneestä kiinnostuksesta sinua kohtaan, joten silloin voit olla varma, että hän haluaa tavata vielä uudelleen.

Kosketus

Ensitreffeillä on oikea tapa koskettaa uutta treffikumppania - ja valtava liuta vääriä tapoja! Jos treffikumppanisi ei ole kiinnostunut sinusta, vaan hänellä on mielessään aivan muut asiat, huomaat sen kyllä hänen tavastaan yrityksestään koskettaa sinua.

Hienovaraiset ja huomaavaiset eleet sen sijaan kertovat, että treffikumppanisi kunnioittaa ja arvostaa sinua, ja haluaa edetä hitaasti.

Kysymykset

Jos deittailemasi tyyppi on kiinnostunut sinusta, huomaat sen hänen puheenaiheistaan: kyseleekö hän sinusta ja elämästäsi, ja tuleeko sinulle olo, että häntä todella kiinnostaa, mitä teet? Samalla tapaa sinä voit osoittaa kiinnostuksesi esittämällä kysymyksiä hänelle. Älä anna keskustelun kääntyä vain sinuun, sillä silloin menetät mahdollisuuden oppia tuntemaan deittiäsi paremmin.

He pitkittävät treffejä

Oletteko olleet illallisella, ja hän ehdottaa, että jäisitte ravintolaan vielä jälkiruuan ajaksi? Haluaako hän saattaa sinut kotiin asti tai ehdottaako hän iltakävelyä kanssasi? Silloin deittisi haluaa selkeästi pitkittää treffejä ja viettää enemmän aikaa kanssasi.

He saattavat sinut kotiin

Jos deittisi saattaa sinut joko kotiin tai bussipysäkille, josta lähdet kotiasi kohti, voit olla varma, että hän välittää sinusta jollain tapaa: hän haluaa, että pääset kotiin turvallisesti. Mietitkö myös treffejä seuraavaa tekstiviestiä? Jos hän on kiinnostunut sinusta, hän kyllä laittaa viestin.

He saavat perhosia vatsaasi

Saattoiko hän sinut kotiin, ja jännititkö, suuteletteko ensi treffien päätteeksi? Jos hän saa perhosia vatsaasi, luota vaistoihisi: välillänne on selvästi kemiaa, ja jatkoa on varmasti luvassa.

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat