Kuva: Fotolia

Kaameimmat treffikokemukset koottiin yhteen: Varasti kahvilasta, haukkui minua...

04.01.2016 19:15 - Emma Ylistalo

Jokainen tietää, etteivät kaikki treffit suju niin kuin suunnittelee. Lukemalla muiden epäonnistuneista deiteistä, omat saattavatkin tuntua aika onnistuneilta.

Melkein kaikki kokevat joskus treffit, jotka haluaisi myöhemmin unohtaa. Lue alta tarinat epäonnistuneista treffeistä ja omat huonot treffisi eivät enää tunnu niin pahoilta.

"Olin ensimmäisiilä treffeillä pojan luona ja katsoimme elokuvaa. Kesken elokuvan hänen äitinsä soitti ja poika puhui hänen kanssaan kaksi tuntia. En edes saanut puhelun aikana jatkaa elokuvan katsomista."

"Olin treffeillä miehen luona, mutta kun kävin hänen luonaan vessassa, se oli niin kuvottavassa kunnossa, etten halunnut sinne enää uudestaan."

"Menin treffeille miehen kanssa ja ehdotin, että kävelisimme pienen matkan päässä olevaan kahvilaan. Mies valitti koko matkan, että kahvila oli liian kaukana. Treffit hän käyttikin sitten työni ja työpaikkani haukkumiseen ja teki minusta olettamuksia pelkän ammattini perusteella."

"Mies kutsui vaginaani nahkalompsaksi."

"Hän heitteli roskia auton ikkunasta ulos koko ajan."

"Ensimmäisillä treffeillä mies näytti lompakostaan kuvan mallista hääpuku päällä. Tämän jälkeen hän näytti samaisen kuvan äidilleni ja kertoi, että kuvassa on hääpuku, jollaista hän haluaisi tulevan vaimonsa käyttävän."

"Mies varasti sokeripusseja ollessamme kahvilassa ja laittoi niitä taskuihinsa. Kun kysyin mitä hän tekee sokerilla, hän vastasi vain: varastan."

"Olimme pizzalla ja mies tilasi pizzan kanssa lisäkesalaatin ja oletti minun syövän myös salaattia pizzani kanssa. Yksikään mies ei käske minun syödä salaattia, jos haluan pizzaa!"


Lue myös: Miehet huomio! Naiset paljastavat vinkit täydellisiin treffeihin

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat