Kuva: Fotolia

Pariskunta joutui hurjaan auto-onnettomuuteen - poikaystävän ensireaktio liikuttaa

11.01.2016 19:45 - Senni Loikala

Koskettavat valokuvat onnettomuudesta selvinneestä pariskunnasta ovat liikuttaneet monia.

Netissä leviää koskettavia kuvia pariskunnasta, joka joutui vakavaan auto-onnettomuuteen uudenvuodenpäivänä. Rakastavaiset istuivat autossa ajamassa kotiin, kunnes heidän autonsa suistui tieltä ja osui kovassa vauhdissa pylvääseen.

Graafisen suunnittelun opiskelija Arika Stovall, 21, ja hänen poikaystävänsä Hunter Hanks selvisivät onnettomuudesta melko pienillä ruhjeilla. Se on tuntunut monesta uskomattomalta, koska heidän autonsa tuhoutui tapahtumassa täydellisesti.

Tässä on ihmeellinen osuus: ei murtuneita luita, ei edes yli päivän kestänyttä toimintakyvyn laskua, ei sisäisiä vammoja – pelkästään pari tikkiä polvessani ja Hunterin kasvoissa”, Stovall kirjoittaa blogissaan.

Huoli tyttöystävästä

Hunter muistaa onnettomuustilanteesta pelon siitä, onko tyttöystävä vielä elossa. Moni voi pitää poikaystävän ensireaktiota tapahtuneeseen liikuttavana.

- Ainoa, mistä välitin, oli että näen hänet ja pääsin varmistamaan, että hänellä on kaikki hyvin ennen minua itseäni. En välittänyt tapahtuneesta niin pitkään, kunnes tiesin hänen olevan kunnossa, Hunter kuvailee WTVR-kanavalle.

Katso alta kaksi kuvaa, jotka ovat lähteneet leviämään netissä. Ensimmäisessä kuvassa Stovall ja Hanks halaavat sairaalassa, josta he pääsivät kotiin parissa päivässä. Toisessa kuvassa pariskunnan takana on onnettomuudessa tuhoutunut auto.



Lue myös: Miksi pidämme toisiamme kädestä kiinni? Viisi suloista syytä

Lähteet: WTVR ja Arika Stovallin blogi

Kilpailut

Uusimmat