Kuva: Fotolia

Onko ihastuksesi tunteeton kuin kivi? Huomioi 5 asiaa, ennen kuin ryntäät treffeille

05.02.2016 17:45 - Senja Rapila

Useimmiten juuri ne kaikista saavuttamattomimmat persoonat varastavat sydämen ja siinä tilanteessa nämä muistutukset tulevat hyvään tarpeeseen.

Ero on asia, joka saattaa tehdä ihmisistä emotionaalisesti varauksellisia tai jopa saavuttamattomia. Nämä persoonat vetävät yleensä magneetin lailla luokseen henkilöitä, jotka haluavat korjata heidät. Rakkaus roihahtaa, eikä se välttämättä ole molemminpuolista. Tai vaikka olisikin jollain tapaa, erossa juuri sydämensä rikkonut osapuoli saattaa olla tunteellisesti niin tyhjä, että hänen deittailunsa on miltei mahdotonta.

1. Hän kantaa mukanaan paljon taakkaa.

Hän on emotionaalisesti saavuttamaton vain siksi, ettei suostu päästämään irti entisestä rakkaudestaan.

Eri ihmiset reagoivat särkyneeseen sydämeen eri tavoin. Jotkut rankaisevat itseään sekä maksaansa viinalla ja juhlimalla runsaasti, toivoen sen parantavan sydänsurut. Jotkut ovat kuitenkin hieman fiksumpia; he tietävät, ettei rellestäminen ja pahojen asioiden tekeminen paranna suruista. Nämä ihmiset etsivät uutta rakkautta, vaikka todellisuudessa he eivät ole valmiita vastaanottamaan sitä. Jos ihastut tällaiseen ihmiseen, muista ettei hän pysty vielä käsittelemään omia tunteitaan.

2. Hän haluaa todennäköisesti paljon tilaa.

Emotionaalisesti saavuttamattomat ihmiset taistelevat jatkuvasti itsensä kanssa, yrittäen ymmärtää tapahtuneen. He yrittävät jatkuvasti ymmärtää sitä, kuinka heidän tulisi käyttäytyä ja miksi he eivät saisi tuntea niin, miten he tuntevat, tai miten he tunsivat aiemmin.

Hän tulee todennäköisesti haluamaan omaa tilaa, varsinkin silloin, kun huomaa asioiden vakavoituvan. Muun muassa tämä tekee emotionaalisesti saavuttamattoman ihmisen deittailusta todella vaikeaa - juuri silloin kun sinä haluaisit lähestyä häntä, hän tulee jatkuvasti pakenemaan sinua muutamalla askeleella.

Joko sinä kyllästyt hänen asenteeseensa tai addiktoidut siihen haluamisen tunteeseen, jonka hän sinussa herättää aina, kun joudut askeleen kauemmaksi hänestä. Kummassakin tapauksessa tulet vain satuttamaan itseäsi.

3. Hän ei aio ottaa teidän suhdettanne liian vakavasti.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö hän pystyisi ottamaan teitä vakavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisuudet siihen, että hän satuttaa sinua ja pilaa juttunne, ovat normaalia korkeammat.

Emotionaalisesti saavuttamaton ihminen roikkuu jatkuvasti menneisyydessä; hän ei osaa päästää irti menneisyydestä, entisestä kumppanistaan sekä rakkaudesta, jonka he jakoivat. Hän tuntee olonsa eksyneeksi sekä hämmentyneeksi. Jopa sydämellisinkin ihminen voi muuttua hirviöksi, kun hänen sydämensä menee rikki.

4. Hän voi rakastua sinuun vasta sitten, kun on valmis päästämään entisestä rakkaudestaan irti.

Onko mahdollista rakastaa kahta ihmistä samanaikaisesti? Kyllä on. Mitä enemmän ymmärrät rakkautta, sitä enemmän alat näkemään rakkauden eri värejä sekä sävyjä. Alat näkemään, kuinka pystyt rakastamaan eri ihmisiä eri asioiden vuoksi.

Jokaisen käsitys rakkaudesta voi kuitenkin olla kaukana sitä, mitä se oikeasti on. Sen sijaan että otettaisiin aikaa ja opittaisiin ymmärtämään mitä se todella on, määrittelemme sen ja yritämme pysytellä sen määritteen rajoissa.

Vaikka hän uskoisi pystyvänsä rakastamaan kahta ihmistä samanaikaisesti, ei se välttämättä onnistu.

5. Teidän mahdollisuutenne tulevat olemaan erittäin vähäiset.

On niin paljon asioita, jotka voivat mennä pieleen tässä asetelmassa. Sen vuoksi teidän mahdollisuutenne eivät välttämättä ole maailman parhaimmat. Tässä tapauksella ajoituksella on todellakin väliä; ilman oikeaa ajoitusta jopa sielunkumppanit voivat menettää tilaisuutensa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että teidän suhteenne ei tulisi koskaan toimimaan. Kaikki on mahdollista. Sinun pitää kuitenkin tietää se, että olet astumassa melkoiseen vuoristorataan, jos lähdet havittelemaan itsellesi emotionaalisesti varauksellista tai saavuttamatonta ihmistä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: "Seurusteletko?" Kysymykset, joita toivoisit kysyneesi ensitreffeillä

Kilpailut

Uusimmat