Kuva: Fotolia

Miten naiset onnistuvat saamaan useamman orgasmin peräkkäin? Tutkimus selvitti

07.02.2016 21:15 - Emma Ylistalo

Ensimmäisen orgasmin jälkeen on helpompaa saada toinen, jos vaihtaa tekniikkaansa huipun saavuuttamiseksi.

Jo pelkän orgasmin saaminen voi olla monille naisille hankalaa. Miten sitten jotkut onnistuvat saamaan useamman peräkkäin?

OMGYES -sivusto halusi selvittää onnistumisen salaisuuden. OMGYES ja Debby Herbenick tutkivat hieman yli tuhatta 18-95-vuotiasta naista. Heille selvisi, että 47 prosenttia on saanut moninkertaisia orgasmeja.

Selvisi, että suurin osa näistä naisista käytti erilaista tekniikkaa saavuttaakseen toisen orgasmin, kuin ennen ensimmäistä orgasmia. Tämä siis tarkoittaa, että keino saada toinen orgasmi ei ole ainakaan jatkaa samalla tavalla, joka toimi ensimmäisellä. Kyse on enemmänkin vaihtelusta. 

Monista naisista voi tuntua ensimmäisen orgasmin jälkeen, että he ovat liian herkkiä toisen orgasmin saavuttamiseksi. OMGYES kuitenkin väittää, että tällaistenkin tuntemusten jälkeen on luultavasti mahdollisuus jatkaa ja saavuttaa toinen orgasmi. 

He ehdottavat siirtymistä ensimmäisen orgasmin jälkeen hitaampiin ja hellempiin liikkeisiin saavuttaakseen seuraavan. 

Naiset, jotka saavat useampia peräkkäisiä orgasmeja, muokkaavat ennen ensimmäistä orgasmia tekemiään asioita. Kannattaa siis ensimmäisen orgasmin jälkeen kohdella kehoaan kuin se olisi aivan uusi keho, joka saattaa pitää täysin eri asioista.

Tämä toimii luultavasti niin masturboidessa kuin myös seksissä kumppanin kanssa. Sen sijaan, että sanoisitkin kumppanillesi "älä lopeta vielä", voitkin sanoa "jatka vain ja vaihda hetken kuluttua toisenlaiseen liikkeeseen".


Lähde: Metro

Lue myös: Onko orgasminsaantisi vaikeutunut? Asiantuntijoiden neuvot tilanteen korjaamiseksi

Kilpailut

Uusimmat