Kuva: Fotolia

Etkö oikeasti pidäkään juhlimisesta? Tunnista itsesi 5 kohdasta

26.03.2016 15:15 - Senja Rapila

Välillä ulkopuoliset paineet voivat pakottaa jatkuvaan juhlimiseen, vaikka siitä ei todellisuudessa pitäisikään.

Se on karu totuus, että kaikki eivät pidä juhlimisesta. Useimmiten suurin syy siihen on se, ettei halua sekoittaa hyviä unirytmejä pelkästään yhden illan ilon ja seuraavan aamun krapulan takia. Jos sinusta kuitenkin tuntuu siltä, että välttelet juhlimista jatkuvasti, voit todeta vihdoin ääneen näiden kohtien jälkeen: 

1. Leikit kiinnostunutta, vaikka sinua ei todellisuudessa kiinnosta pätkääkään.

Olet siis Facebookissa "Kiinnostunut" -napin painamisen mestari. Se olisikin todella törkeää vain sanoa tylysti suoraan, ettet ole kiinnostunut työkaverisi tupareista tai illanistujaisista. Roikutat mahdollisimman pitkään sitä ajatusta että osallistut, mutta perut osallistumisen viime hetkellä.

2. Kun näet bilekohtauksen elokuvassa, olet onnellinen ollessasi kotona.

Suurin osa ihmisistä katsoo elokuvien suuria juhlakohtauksia innoissaan ja toivoo, että voisivat olla elokuvan bileissä osallisena. Sinä kuitenkin istut kotona sipsipussi sylissäsi ja huokaat helpotuksesta. Ei kukaan haluaisi todellakaan siivota Project X -elokuvan bileiden jälkeisiä sotkuja.

3. Pakahdut onnesta, kun ystäväsi peruvat viikonlopun suunnitelmat.

Mikään ei tee sinua onnellisemmaksi kuin se, että joku peruu bileet, joihin sinun olisi pitänyt mennä. Tai se, jos ystäväsi sanoo, että hänelle tuli sukulaisen häät samalle päivälle. Tämä on täydellistä; et todellisuudessa halunnutkaan lähetä juhlimaan, joten nyt sinun ei tarvitse kärsiä tai itse perua jälleen kerran osallistumistasi.

4. Joskus haluaisit oikeasti mennä juhlimaan, mutta alat epäröimään kun kuulet juhlien alkamisajankohdan.

Ai mitä, bileet alkavat vasta kymmeneltä illalla? Eihän siinä ole mitään järkeä. Kun haluaisit lähteä haukkaamaan raikasta happea ja näkemään ystäviäsi, yleensä toivot, että juhlien etkot alkavat viimeistään kuuden ja seitsemän välissä illalla. Näin pystyt livahtamaan ennen baariin lähtöä takaisin kotiin.

5. Sinua kaduttaa aina seuraavana aamuna.

Tiedät, että vihaat juhlimista ja pitkään valvomista. Vihaat krapulaa, koska se pahenee vuosi vuodelta. Niinä hetkinä kun päädyt jostain syystä juhlimaan, aamulla tulee jälleen mietittyä: "Milloin minä opin?"

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Asiat, joita vain pitkät naiset ymmärtävät - samaistuttava lista naurattaa netissä

Lue myös: Miehet kertovat: Hulluimmat asiat, joita olemme tehneet saadaksemme naisen huomion

Kilpailut

Uusimmat