Kuva: Fotolia

Kevät on todella rakkauden aikaa - lue, miksi treffeille kannattaa suunnata juuri nyt

15.04.2016 20:45 - Tiina Svensk

Kevätauringon lämmittäessä ei kannata aikailla, jos luvassa on treffit uuden tuttavuuden kanssa.

Kulunut talvi alkaa olla jo takana päin ja käsillä on kevät, jolloin luonto herää jälleen henkiin. Auringon paistaessa myös mielenkiintomme deittailua kohtaan saattaa myös herätä talviunilta, eikä ihme: Ask men -sivusto kokosi yhteen neljä tutkittua syytä, miksi kevät todellakin on paras aika deittailla ja rakastua:

Olet itsevarmempi

Itsevarmuus lisää viehätysvoimaa, ja kenenpä askel ei olisi hieman ponnekkaampi kevätauringon paistaessa ensimmäistä kertaa. Askmen -sivuston haastatteleman Dr. Abellin mukaan auringonvalo voi todella vaikuttaa itsevarmuuteesi, joten kiidä aurinkoisia katuja siis varmoin askelin - käännät varmasti katseita!

Biologia herättää meidät

Heräsikö sinun ja kumppanisi rakkaus juuri kevään kynnyksellä? Syy voi löytyä perustavista vieteistä ja biologiastamme. Suhdeterapeutti Sarah Pattin mukaan luonto herää lisääntymään aina keväällä: Eläinlajit ovat jo tuhansia vuosia seuranneet biologista impulssia, joka herättää ne tuottamaan seuraavaa sukupolvea. Ei siis ole ihme, että mekin tunnemme kevättä rinnassa joka vuosi.

Haluat uuden alun

Pimeinä talvi-iltoina voi olla helppoa hairahtaa haikailemaan entisen kumppanin perään, mutta kevään koittaessa katse on ennemminkin tulevassa: kevät on puhdistumisen ja puhdistautumisen aikaa, jolloin useimmat meistä haluavat aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. 

Patt toteaakin, että kevät on loistava aika uudistaa myös omia deittailutapojaan - ehkäpä uusien tapojen myötä kohtaat myös henkilön, johon et muutoin olisi törmännytkään.

Kumppanin kanssa kesäkin on jännittävä

Kesäiset aktiviteetit, kuten piknikit, telttailu ja mökkeily ovat paljon hauskempia, kun ne tekee toisen kanssa. Keväisin kannattaa siis antaa rakkaudelle mahdollisuus - se saattaa olla aloitus mitä jännittävimmälle kesälle.

Lue myös: 10 keinoa, joilla varmistat itsellesi ne toisetkin treffit

Lähde: Ask men

Kilpailut

Uusimmat