Kuva: Getty Images

Instagramiin odotettuja muutoksia vihaisen palautteen vuoksi - aikajanasta taas kronologisempi

23.03.2018 09:45 - Iiro Myllymäki - Luettu 4 477 kertaa

Instagram antaa lisäksi käyttäjille mahdollisuuden päivittää kuvavirtansa itse.

Instagram uudistui merkittävästi vuonna 2016, kun kuvapalvelu luopui aikajanan kronologisuudesta. Siinä missä aiemmin käyttäjä oli voinut luottaa näkevänsä uusimmat päivitykset ensimmäisenä, Instagram alkoi järjestellä kuvia niiden mahdollisen kiinnostavuuden mukaan. Tämä algoritmi ei kuitenkaan monen mielestä toiminut läheskään niin hyvin kuin sen olisi pitänyt, ja monet ovatkin toivoneet kronologisen aikajanan paluuta.

Instagram on nyt julkistanut, että se muuttaa käyttäjien kuvavirran järjestelyä tämänhetkistä kronologisemmaksi. Näin ollen uudet julkaisut näkyvät entistä todennäköisemmin heti ensimmäisten kuvien joukossa. Instagramin mukaan muutos tehdään käyttäjien toivomuksesta.

Instagram on kuullut myös toista käyttäjien toivetta. Monet ovat olleet harmissaan siitä, että Instagram päivittää kuvat automaattisesti aina, kun sovelluksen avaa. Näin ollen monelta on jäänyt mielenkiintoisia kuvia näkemättä. Nyt Instagramiin luvataan lisätä testinomaisesti ”uudet päivitykset” -nappi, jota painamalla käyttäjä saa itse päivittää kuvavirran silloin, kun itse haluaa.

”Toivomme, että tämä tekee Instagramin selaamisesta paljon nautittavampaa”, yhtiö tiedottaa blogikirjoituksessaan.

Lue myös: Instagram-tähti huijasi 200 000 seuraajaansa - "Loin täydellisen minän"

Lähteet: Elite Daily,Instagram

Uusimmat