Kuva: Fotolia

Unohda sitruunavesi! Kolme juomaa, jotka ovat tehokkaampia painonpudotuksessa

25.09.2016 14:15 - Karoliina Kotala

Moni laihduttaja on kuullut, että sitruunaveden nauttiminen aamuisin tehostaa painonpudotusta. On kuitenkin olemassa myös muita vaihtoehtoja, jotka on syytä laittaa korvan taakse.

Moni laihduttaja nauttii aamulla ensimmäisenä lasillisen sitruunavettä tehostaakseen painonpudotusta. Ravitsemusasiantuntijoiden mukaan ei kuitenkaan ole olemassa varsinaista laihdutusjuomaa, joka saisi kilot karisemaan. On kuitenkin olemassa muutama juoma, joista voit saada potkua painonpudotukseen.

Kahvi

Kahvi on luonnon oma energiajuoma ja tutkimuksissa on todettu, että 2-3 kuppia kahvia ennen urheilusuoritusta sai treenajat treenaamaan kovemmin ja ahkerammin ja siten polttamaan myös enemmän kaloreita. Juo kuitenkin kahvi mustana tai vältä ainakin kermoja ja sokereita.

Vesi

Vaihda sitruuna jääpaloihin, sillä tutkimuksissa on todettu, että jäisen kylmä vesi saa kehon kuluttamaan enemmän energiaa.

Vihreä tee

Vihreä tee on monella tapaa erinomainen laihduttajan juoma. Se on luonnostaan kaloriton ja jopa tehostaa rasvanpolttoa. Tutkimuksissa on todettu, että säännöllisesti vihreää teetä nauttivat ihmiset olivat keskiarvoltaan muita hoikempia ja heillä oli muita hoikempi vyötärö.

Lue myös: Pitääkö laihduttajan karttaa myös hedelmiä? Asiantuntijat vastaavat

Lähde: Women's Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat