Kuva: Fotolia

Kuukautisten aikana kannattaa aina masturboida - useita hyötyjä

17.05.2017 12:15 - Karoliina Kotala

Kuukautisten aikana seksi ei välttämättä ole aina ensimmäisenä mielessä, mutta erityisesti itsetyydytyksen suhteen mieli kannattaa pitää avoimena.

Moni kokee kuukautisten olevan aikaa, jolloin normaali elämä jää ikään kuin odotustilaan, eivätkä seksi tai itsetyydytys välttämättä tunnu itsestäänselvyyksiltä.

- Se on todella hassua. Kuukautisiin liittyy vieläkin väärinymmärrystä ja vihaa naiseutta kohtaan, seksuaali- ja parisuhdeasiantuntija Logan Levkoff kertoo.

Masturboinnin tiedetään olevan kaikin puolin hyvää ja terveellistä ja sitä kannattaisikin harrastaa ahkerasti. Erityisen hyödyllistä se on kuitenkin nimenomaan kuukautisten aikaan, kertovat asiantuntijat.

Itsetyydytys ja orgasmit paitsi tuntuvat hyvältä, ne myös vähentävät kuukautiskipuja ja kramppeja. Lisäksi orgasmit parantavat unen laatua. Kaiken lisäksi kuukautisten aikana seksihalut kasvavat ja myös orgasmit tuottivat suurempaa tyydytystä kuukautisten aikana.

Levkoff suositteleekin kokeilemaan särkylääkkeen sijaan ensin masturbointia kuukautiskramppien avuksi. Jos mahdollinen sotku huolettaa, suihku on mainio paikka masturboinnille.

Lue myös: Missä iässä ihminen harrastaa elämänsä parasta seksiä? Vastaus saattaa yllättää

Lähde: Women’s Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat