Kuva: AOP

Opettaja kirjoitti nykyiselle huippu-urheilijalle kirjeen - pyysi anteeksi käytöstään

21.07.2017 07:45 - Katariina Auvinen

Joskus opettajat tulevat sanoneeksi asioita, joita he katuvat myöhemmin.

Yhdysvaltalainen Julian Edelman, 31, pelaa ammatikseen huipputasolla amerikkalaista jalkapalloa. Hän julkaisi saamansa kirjeen pari päivää sitten Twitterissä. Edelmanin postiluukusta oli kolahtanut anteeksipyyntökirje hänen entiseltä opettajaltaan.

Kirjeessä opettaja pyysi anteeksi käytöstään ja sanomisiaan, joka oli vaivannut opettajaa jo monta vuotta. 

"Rakas Julian! En ole ihan varma muistatko minua edes, mutta olin sinun opettajanasi vuonna 2006. Olen halunnut kirjoittaa sinulle jo, noh, tuntuu että tuhansia vuosia. Halusin nimittäin pyytää anteeksi erästä tekemääni virhettä. En tiedä, muistatko edes sitä, mutta minusta on tuntunut pahalta jo vuosia. 

Sinä heitit jonkun kommentin, että aiot pyrkiä urheiluammattilaiseksi huipputasolle. Ja minä vastasin siihen, että sinun pitäisi asettaa realistisemmat tavoitteet ja muuta ylevää siitä, kuinka niin harva voi päästä ammattilaiseksi ja elättää itsensä urheilulla. Kun nyt mietin tätä kommenttia, minusta tuntuu kamalalta. Ja tämä ei johdu siitä, että sinä olet nyt ammattilainen ja minä olin väärässä sanoessani tuon. 

Se johtuu siitä, että en saisi sanoa noin epäammattimaista asiaa, joka pahimmillaan latistaa sinun intoasi urheiluun ja tavoitteeseesi. Luulen, että tämä oli lukuvuoden alussa ennen kuin edes tunsin sinua. En ymmärrä, miten saatoin ikinä epäillä sinun intohimoasi ja paloasi saavuttaa unelmiasi. Epäilin tätä jopa kahdesti, mutta olen todella pahoillani. "

Edelman kommentoi kirjeeseen Twitterissä näin:

"Aseta tavoitteesi aina korkealle. Tee mitä tahansa saavuttaaksesi ne." 

Lue myös: Anteeksi rakkaani! "Tämä kaikki ajoi meidät siihen pisteeseen, että jätit minut"

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat