Kuva: Fotolia

Onko orgasmin saaminen vaikeaa? 4 käytännöllistä vinkkiä takaavat paremman nautinnon

08.08.2017 22:45 - Emmi Moilanen

Lantionpohjan lihasten hyödyntäminen aktin aikana lisää myös kumppanin nautintoa.

Seksin harrastamisen tulisi olla ennen kaikkea hauskaa ja rentouttavaa puuhaa. Joskus mieltä voi petipuuhien aikana latistaa se, että orgasmin saavuttaminen tuntuu hankalalta tai lähes mahdottomalta. Negatiiviseen mielialaan ei kuitenkaan tulisi jäädä vellomaan, sillä on olemassa useita keinoja, joiden avulla voi kokeilla helpottaa nautinnon huipulle pääsemistä.

Elite Daily -sivusto haastatteli asiantuntijaa ja kysyi, millaisia konsteja kannattaa kokeilla orgasmin saavuttamiseksi.

1. Älä ajattele orgasmia tärkeimpänä tavoitteena

Jos orgasmi on hukassa, kokeile suhtautua seksiin samalla tavalla kuin valmistautuisit esimerkiksi tärkeään esitelmään töissä. Tämä ei kuulosta ehkä haluja herättävimmältä ajatukselta, mutta tällä keinolla saat suunnattua ajatukset siihen, että olet sitoutunut tekemään töitä asian eteen. Älä siis suhtaudu orgasmiin vain kertaluontoisena tavoitteena.

- Kehitä positiivinen ajattelutapa seksin suhteen. Karkoita ajatukset, jotka kertovat sinulle orgasmin saamisessa kestävän liian kauan, ohjeistaa sekslogi Martha Lee.

Tee itsellesi selväksi, että voit silti nauttia seksistä ja pitää hauskaa, vaikka orgasmi jäisikin kyseisellä kerralla saamatta.

2. Ota vibraattori avuksi

Useat naiset tarvitsevat myös klitoriksen stimulointia yhdynnän aikana, jotta saavuttavat orgasmin. Sormien lisäksi vibraattori on mainio apuväline nautinnon voimistamiseen. Jos seksilelujen käyttäminen rakastelun aikana tuntuu ujostuttavalta, muistuta itseäsi siitä, että myös sinä ansaitset tulla tyydytetyksi.

- Tiedosta, että olet arvokas ja ansaitset mielihyvää. Ota vastuu omasta seksuaalisuudestasi, Lee kiteyttää.

Seksilelu voi olla piristävä lisä petipuuhiin, eikä sen tarvitse olla käytössä koko aikaa. Kun tunnet orgasmin lähestyvän, voitte kokeilla kumppanisi kanssa esimerkiksi ottaa vibraattorin vasta viime hetkillä avuksi.

3. Masturbointi samaan aikaan kumppanin kanssa

Jos seksilelut ovat teille jo tuttuja petipuuhissa, voit kokeilla helpottaa orgasmin saamista myös yhtäaikaisen masturbation avulla.

- Masturboikaa yhdessä ja katsokaa hieman etäältä toinen toisianne, kun hyväilette itseänne. Se on intensiivinen ja kiihottava kokemus, Lee selittää.

4. Muista lantionpohjan lihasten tärkeys

Lee paljastaa myös pienen niksin, jonka avulla voi kokeilla nopeuttaa orgasmin saamista. Seksin aikana nainen voi nimittäin harjoittaa samanaikaisesti lantionpohjan lihaksiaan. Tämä tuntuu usein myös seksikumppanista nautinnolliselta.

- Purista pakaralihaksiasi yhteen ja jännitä reiden ylimpiä lihaksia. Tämä saa veren virtaamaan lantion alueellasi, Lee ohjeistaa.

- Tämä puolestaan saa vaginan kostumaan yhä enemmän ja klitoriksen turpoaminen saa sinut todennäköisemmin saavuttamaan orgasmin, hän jatkaa.

Lue myös: "Miksi emme enää harrasta seksiä?" - avioliitossa elävät avautuivat suhteestaan

Lue myös: "Miksi emme enää harrasta seksiä?" - avioliitossa elävät avautuivat suhteestaan

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat