Malli menetti huimat 70 000 seuraajaa Instagramissa - kyllästyi naisten ulkonäköpaineisiin

19.09.2017 10:45 - Katariina Auvinen

Kanadalainen malli kieltäytyi julkaisemasta bikini- ja treenikuvia kuvapalvelussa.

Kanadalaista mallia, Sophie Grayta, seurasi vielä vähän aikaa sitten kuvapalvelu Instagramissa 430 000 käyttäjää. Seuraajien määrä kuitenkin putosi Instagramissa ainoastaan yhden muutoksen takia. Gray julkaisi vielä vähän aikaa sitten avoimesti omia bikini- ja treenikuviaan kuvapalvelussa, mutta hän omien sanojensa mukaan kyllästyi naisille suunnattuihin ulkonäköpaineisiin. 

Gray päätti, ettei enää julkaisisi vartaloa paljastavia kuvia. Tämän jälkeen huimat 70 000 seuraajaa lakkasivat seuraamasta mallin tiliä. 

-Olen niin kyllästynyt siihen, että naisille kerrotaan mitä heidän pitäisi olla ja miten he saavat täydellisen vartalon, Gray kertoo The Sun-julkaisussa. 

Ennen Gray ylisti sitä, kuinka huippua on olla tiukassa treenikunnossa. Nyt hän myöntää, että pitsa ja donitsit ovat aivan järjettömän hyviä. 

Gray kertoo, että hän keskittyy vastaisuudessa siihen, että hän voisi omalta osaltaan parantaa naisten kuvaa omasta vartalostaan. 

Voit testata, löydätkö kymmenen muokattua kohtaa Instagram-kuvasta: Bikinimalli julkaisi paljastavan kuvan Instagramissa - löydätkö 10 muokattua kohtaa?

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat