Kuva: Fotolia

Miksi jotkut haluavat puristella puolisonsa finnejä? Ele kertoo rakkaudesta

03.10.2017 13:15 - Katariina Auvinen

Tavasta on myös vaikeaa päästä eroon, vaikka haluaisikin.

Oletko sinä se ihminen, jonka käsi eksyy väistämättä puolisosi finnien lähettyville, jotta saisit puristaa sen? Voit kenties kuulua myös siihen ryhmään, joka ei vaan voi ymmärtää ällöttävää käyttäytymistä. 

Insider-julkaisu uutisoi, että tällainen pakkomielteinen puolison finnien puristeleminen kertoo muun muassa rakkaudesta ja kiintymyksestä. Kalifornialaisen psykoterapeutin, Matt Trauben, mukaan toisen finnien puristamisesta saatava mielihyvä koukuttaa puristelemiseen. Puristajalla olo voi olla melkein euforinen.

-Vaikka finnien puristeleminen kuulostaa ällöttävältä, kertoo se rakkaudesta ja kiintymyksestä toista kohtaan. Se osoittaa myös tietynlaista sidettä ja kiinnostusta toiseen sinun ja kumppanisi lähellä, Traube kertoo. 

Trauben mukaan on varmasti romanttisempiakin asioita osoittaa hellyyttä toista kohtaan, mutta psykoterapeutti kehottaa katsomaan koko kuvaa. 

-Tässä on henkilö, joka on valmis vapaaehtoisesti puristelemaan finnejäsi, joten se kertoo kyllä vahvasta kiintymyksestä ja rakkaudesta, Traube myöntää. 

Vaikka puoliso ei pitäisi finnien puristeluun liittyvästä tavasta, psykoterapeutin mukaan rutiinista on vaikea päästä irti. Jotkut ovat saaneet kuitenkin helpotusta videoista, jossa näytetään finnien puristamista. 

Lue myös: Kärsitkö finneistä selässäsi? Se voi johtua suihkutavoistasi

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat