Kuva: Fotolia

Nukutko vatsallasi? Katso mitä se kertoo persoonastasi

09.11.2017 17:15 - Katariina Auvinen

Iso osa ihmisistä nukkuu mahallaan.

Suurin osa ihmisistä nukkuu mahallaan. Nukkuma-asento voi paljastaa paljon persoonastasi, ainakin jos Elite Daily -julkaisua on uskominen. Mahallaan nukkujat ovat julkaisun mukaan muun muassa riskien ottajia, mutta eivät käsittele hyvin kritiikkiä. 

Mahallaan nukkumista kutsutaan myös vapaapudotus-asennoksi. Julkaisun mukaan ne ihmiset, jotka nukahtavat mahallaan, ottavat riskejä elämässään. He ovat myös niin sanotusti vapaita sieluja, jotka haluavat tehdä asiat heidän tavallaan. 

Olet hyvin itsevarma. Koska mahallaan nukkujat tietävät mitä he tahtovat, he tekevät kaikkensa saadakseen juuri sen.

Itsevarmuus ei kuitenkaan takaa hyvää kritiikin sietokykyä. Sitä ei julkaisun mukaan juuri tällaisilla nukkujilla ole. Asiantuntija ja kirjailija, Kelsey Downin, mukaan kehonkieli kertoo, etteivät mahallaan nukkujat ole kuitenkaan niin itsevarmoja kuin antavat ymmärtää. Hänen mukaansa tällaiset nukkujat eivät osaa käsitellä kritiikkiä hyvin. 

Vaikka nukkuma-asento kertoo julkaisun mukaan paljon persoonasta, ei ole vaikea arvata, että asento aiheuttaa myös terveysongelmia. Vatsallaan nukkujat kärsivät muita helpommin niskakivuista, koska pää on kääntyneenä luonnottomaan asentoon nukkuessa. 

Lue myös: 6 huolestuttavaa syytä, miksi olet jatkuvasti väsynyt - hakeudu hoitoon ajoissa

Lähde: Elite Daily 

Kilpailut

Uusimmat