Nainen laihdutti lähes 90 kiloa - esittelee uskomatonta vartaloaan tuoreissa kuvissa

14.05.2018 13:15 - Katariina Auvinen

Jessica Valitutto painoi pahimmillaan 152 kiloa.

Muutaman kilonkin laihduttaminen on monelle työn ja tuskan takana, mutta kun joku laihduttaa melkein 90 kiloa, on se melkein jo voittopokaalin paikka. Brasilialainen Jessica Valitutto onnistui laihduttamaan tuon huiman määrän. Hän esittelee nyt autuaasti upeaa vartaloaan Instagram-tilillään. 

Rio De Janeirossa asuva nainen painoi painavimmillaan 152 kiloa, kun hän kyllästyi huonoihin elämäntapoihinsa ja päätti tehdä muutoksen. Valitutto päätti dokumentoida laihdutusprojektinsa sosiaaliseen mediaan. 

Nainen turvautui laihdutusprojektinsa aikana lihavuusleikkaukseen, jossa hänen vatsalaukkuaan pienennettiin. Näin ollen hän tuli täyteen jo pienistä ruoka-annoksista ja pääsi aloittamaan laihdutusprojektinsa. 

Leikkaus tehtiin vuonna 2010, jonka jälkeen Valitutto alkoi noudattamaan terveellistä ruokavaliota. Nykyisin nainen syö vähähiilihydraattista ruokaa, jotta hän pysyy kunnossa. Hän on myös palkannut itselleen personal trainerin, jonka kanssa Valitutto treenaa monta kertaa viikossa. 

"Minulla meni tämän ymmärtämiseen aikaa, mutta vihdoin tajusin, että sinnikkyys ja säännöllisyys ovat kaksi avainasiaa laihduttamisessa. Laihduttamisen kanssa täytyy olla kärsivällinen. 

Jos aina luovutat puolivälissä, olet hetkessä takaisin lähtöasemassasi. Jos olisin silloin luovuttanut, kun ymmärsin, ettei lihavuusleikkaus ollutkaan oikotie onneen, olisin aivan eri asemassa kuin tänä päivänä. Sen sijaan kova ja sinnikäs työ palkitaan." 

Lue myös: Julkkikset, jotka laihduttivat itsensä lähes tunnistamattomiksi - katso kuvasarja

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat