Kuva: Getty Images

Julkkikset, jotka laihduttivat itsensä lähes tunnistamattomiksi - katso kuvasarja

10.05.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Khoé Kardashian ja Adele ovat laihtuneet hurjasti.

Laihduttamisen kaava kuulostaa yksinkertaiselta, syö vähemmän mitä kulutat, mutta monet ovat todenneet ettei kaavan noudattaminen ole niin helppoa miltä se vaikuttaa. Myös julkisuuden henkilöt ovat kamppailleet painonhallintansa kanssa. 

Monet ovat kuitenkin onnistuneet karistamaan kiloja vyötäisiltä. Women´s Health -julkaisu kokosi yhteen julkkiksia, jotka laihduttivat itsensä lähes tunnistamattomiksi. 

Kelly Osbourne 

Osbournen perheen rääväsuu, tosi-tv-tähti, Kelly Osbourne, 33, on aina omien sanojensa mukaan paininut painonsa kanssa. Vuonna 2009 tapahtui kuitenkin käännekohta, kun nainen osallistui Yhdysvaltojen Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun. Naisen mukaan treenien myötä hän oppi paljon terveellisistä elämäntavoista. Sen jälkeen hänet onkin nähty paljon hoikempana, kun nainen karisti vyötäisiltään huimat ylil 30 kiloa. 

Tältä nainen näytti vuonna 2005. (kuva: Getty Images )

Vuonna 2010 nainen oli karistanut itseltään yli 30 kiloa pois liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla. (kuva: Getty Images )

Adele

Adele, 30, juhlisti juuri syntymäpäiviään upeilla Titanic-teemaisilla juhlilla. Nainen ponnahti julkisuuteen vuonna 2008, jolloin hän oli paljon kurvikkaampi kuin nykyisin. Kaunotar ei ole omien sanojensa mukaan ottanut paineita laihdutuksesta, mutta hän on myöntänyt aloittaneensa kuntoilun hänen itsensä vuoksi. 

Adele uransa alkuaikoina vuonna 2008. (kuva: Getty Images )

Tältä nainen näytti viime vuoden Grammy-gaalassa. (kuva: Getty Images )

Christina Aguilera

Laulaja, Christina Aguilera, 37, julkaisi vihdoin uutta musiikkia lähes kuuden vuoden hiljaiselon jälkeen. Fanit huomasivat naisen lanteille kertyneen painoa vuonna 2012 ja tähti kommentoi itsekin painonnousuaan. Hän kertoi kamppailleensa laihduttamisen kanssa, mutta tauko musiikkimaailmasta teki naiselle hyvää. Hän onnistui karistamaan yli 20 kiloa pois lisäämällä liikuntaa. 

Tältä nainen näytti vuonna 2012. (kuva: Getty Images)

Seuraavaan vuoteen mennessä nainen oli onnistunut muuttumaan valtavasti. Kuva vuodelta 2013. (kuva: Getty Images )

Khloé Kardashian

Kuukausi sitten esikoistyttärensä synnyttänyt, Khloé Kardashian, 33, on aiemmin puhunut avoimesti siitä, miltä tuntuu olla sisariaan paljon isokokoisempi. Nainen on myöntänyt, että jopa hänen perheensä kehoitti häntä pudottamaan painoaan. Hän dokumentoi painonpudotuksensa Instagramiin. Nainen onnistui pudottamaan vuodessa 18 kiloa. 

Kardashian on myöntänyt, että jopa hänen perheensä painosti häntä laihduttamaan. Kuva vuodelta 2013. (kuva: Getty Images )

Nainen onnistui laihduttamaan lähes parikymmentä kiloa. Kuva vuodelta 2017. (kuva: Getty images )

Mariah Carey 

Pop-diiva Mariah Carey, 48, on aina tunnettu kurveistaan. Hän ei ole ottanut kantaa painoonsa julkisesti, mutta lähteiden mukaan naista on häirinnyt jo pitkään puntarin lukema. Helpotusta ei ole tullut fanien puolelta, jotka ovat autuaasti ihmetelleet naisen karttuneita kiloja. Carey kävi sisäpiirin tietojen mukaan viime vuonna laihdutusleikkauksessa, jossa hänen vatsalaukkuaan pienennettiin. Keväällä nainen on nähty huomattavan paljon hoikempana kuin viime vuonna. 

Carey vuonna 2017. (kuva: Getty Images)

Nainen nähtiin tämän vuoden Golden Globe -gaalassa selvästi hoikistuneena. (kuva: Getty images )

Lue myös: Khloé Kardashian järkyttyi synnytyksen jälkeen otetuista kuvista - haluaa kiinteyttää takapuolta

Lähde: Women´s Health 

Kilpailut

Uusimmat