Kuva: Shutterstock

Onko mieli maassa? Julkkisten 3 keinoa, jotka lisäävät hyvää oloa

20.01.2019 23:15 - Karoliina Kotala

Kun pyhät ja lomat ovat jääneet taakse, voi mieli olla maassa. Kokeiluun kannattaakin ottaa hyväksi havaitut konstit piristää mieltä.

Monella tammikuuhun saattaa kuulua pientä apeutta. Alla keinoja helpottaa oloa tunnetuilta viihdetaivaan tähdiltä.

Kerro tunteistasi

Atomic Kitten -yhtyeen laulaja Natasha Hamilton kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta ja paniikkihäiriöstä lastensa syntymän jälkeen. Laulajan mukaan häntä auttoi puhuminen ja avautuminen aiheesta. Hänen mukaansa pahasta olosta puhuminen on ensimmäinen askel parantumiseen.

Liikunta

Tv-tähti Kerry Katona kertoo liikunnan ja urheilun olevan avain hyvään mielenterveyteen. Hänen mukaansa liikunta tekee ihmeitä sekä mielelle, että keholle ja urheilusta saa hienoimman tunteen.

Lemmikit

Juontajanakin tutuksi tullut Jodie Marsh kertoo selvinneensä vaikeasta avioerostaan koiriensa avulla. Hänen mukaansa on mahdotonta olla pitkään alakuloinen, koska lemmikit tuovat niin paljon iloa elämään ja niiden rakkaus on ehdotonta.

Psykoterapeutti Noel McDermott muistuttaa kuitenkin tarkkailemaan alakuloisuuden oireita ja hakemaan keskusteluapua, mikäli oireet eivät ajan kanssa kaikkoa ja alkavat muistuttaa masennusta.

Lähde: Closer

Lue myös: Tiedätkö, millainen unenlaatusi on? 3 merkkiä paljastaa, että et saa riittävästi lepoa yön aikana

Kilpailut

Uusimmat