Kuva: Shutterstock

Aikuisviihdetähti paljastaa parhaimmat niksinsä karvojen poistoon bikinialueelta

12.02.2019 14:15 - Katariina Auvinen

Dillion Harper poistaa karvoituksen alapäästään päivittäin.

Karvojen poistaminen herkältä bikinialueelta voi tuntua ensinnäkin hankalalta, mutta iho voi myös ärtyä poistosta niin paljon, että alueelle kehittyy kivuliaita ja punaisia näppyjä. Aikuisviihdetähti, Dillion Harper, 27, paljasti omat ihokarvojen poistamiseen liittyvät rutiininsa, jotta iho jäisi mahdollisimman hyvin hoidetuksi ja sileäksi. 

Asiasta uutisoivat niin Mirror-julkaisu kuin Popsugar. 

Ensin nainen kertoo, että hän aloittaa sillä, että suihkussa hän käyttää shampoota ja hoitoainetta myös häpykarvoihinsa. 

Dillion Harper (kuva: AOP)

- Sinä voit olla oma taiteilijasi ja muotoilla karvoituksesi niin kuin haluat. Itse pyrin ajelemaan karvat joka päivä, Harper kertoo. 

Kun haluat ajella bikinirajan Harper neuvoo käyttämään aina uutta terää sekä paljon karvojen ajelemiseen tarkoitettua vaahtoa, jotta iho ei ärsyyntyisi ajelemisesta. 

- Itse ajelen kaikki karvat pois, mutta jos olet epävarma, että saattaisit viiltää itseäsi, aloita rauhallisesti. Ajele hieman häpyhuulten ympäriltä, jonka jälkeen voit trimmata saksilla törröttävät karvat pois, Harper kertoo. 

Ajelun jälkeen nainen kuivaa karvoituksen kuin alapäänsä hiustenkuivaajalla. Lopuksi hän levittää iholleen vielä rauhoittavaa voidetta, joka sisältää aloe veraa. 

Lue myös: Tilanteet, joissa ihokarvojen poisto pitäisi jättää väliin - katso ihotautilääkäreiden varoitukset

Lue myös: Kulmakarvat vaikuttavat siihen, kuinka "vaimomateriaalia" nainen on - hämmentävä tutkimus julki

Lähde: Mirror & Popsugar 

Kilpailut

Uusimmat