Rohkea nainen jakoi kuvan rinnastaan sosiaalisessa mediassa: Katso, miltä syöpä näyttää

20.05.2015 10:45 - Laura Sulkava

Nainen halusi jakaa kuvan rintasyövästään ennen leikkaustaan, jotta ihmiset näkisivät, miltä sairaus voi näyttää.

Kirjoitimme aikaisemmin, minkälaiset asiat rinnoissa ovat normaaleja, ja mitkä eivät. Brittinainen Lisa Royle otti kuvan ennen rinnanpoistoleikkausta omasta rinnastaan ja julkaisi sen Facebookissa kertoakseen maailmalle, miltä rintasyöpä voi näyttää.

Kuvan saatetekstissä hän kertoi, ettei ikinä ennen ollut ajatellut näyttävänsä kaikelle kansalle rintojaan, mutta teki poikkeuksen hyvän asian puolesta.

Ok, en olisi koskaan ajatellut jakavani kuvaani rinnastani Facebookissa, mutta päätin tehdä sen ennen kun se leikataan pois ensi viikolla.

Joten, tässä se nyt on... Tässä on kaikki, mitä löysin rinnastani. Erittäin hiuksenhienot kuopat (rinnan) alla, jotka voisivat helposti jäädä huomaamatta, kun kiirehdimme aamuisin valmistautuessamme päivään.

Alta löydät alkuperäisen päivityksen ja kuvan Roylen Facebook-profiilista. Jos rintojen tutkiminen ei kuulu vielä arkipäivääsi, lue ohjeet itsetutkimiseen tästä.

Ok so I never thought I'd post a boob picture on Facebook but I thought I would before it gets chopped off next week....

Posted by Lisa Royle on Monday, May 11, 2015

Kilpailut

Uusimmat