Kuva: AOP

Kate Winslet antoi tärkeän elämänohjeen: "Olisipa joku kertonut minulle"

19.02.2016 22:15 - Pauliina Jokinen

Näyttelijä Kate Winslet toivoisi saaneensa samanneuvon itsekin.

Hyvät neuvot ovat aina tervetulleita. Näin ovat varmasti ajatelleet myös Oscar-gaalan järjestäjät, jotka ovat jakaneet uusille Oscar-ehdokkaille opukset, joihin aiemmat voittajat ovat raapustaneet elämänohjeitaan.

Los Angeles Timesin toimittaja pääsi vilkaisemaan kirjaa ja löysi sieltä muun muassa Kate Winsletin kirjoittaman neuvon.

- Olisipa joku kertonut minulle, että minun kannattaisi käyttää huomattavasti vähemmän aikaa takapuoleni koon murehtimiseen, Winslet kirjoitti.

Winslet voitti oman Oscarinsa vuonna 2009. Näyttelijätär on ehdolla palkinnon saajaksi myös tänä vuonna.

Winslet on aiemminkin antanut inspiroivia neuvoja ja esimerkkejä. Näyttelijätär on kertonut, kuinka hänen opettajansa uskoi Winsletin menestyvän näyttelijänä hyvin, jos tämä vain tyytyisi "läskin tytön rooleihin". Winslet ei antanut opettajan sanojen masentaa häntä.

- Jokainen nuori nainen, joka on joutunut kuuntelemaan opettajansa, ystävänsä tai vanhempiensa mollaamista: Älkää kuunnelko heitä, Winslet neuvoi.

- Minä en kuunnellut ja puskin eteenpäin, selätin pelkoni ja pääsin yli epävarmuuksistani. Uskokaa itseenne, näyttelijätär valoi uskoa.

Lue myös: Oletko aina käynyt suihkussa väärin? Ota huomioon neljä seikkaa

Lähde: Self

Kilpailut

Uusimmat