Kuva: Mikko Räsänen

Suomen televisiolähetysten olympiatiimi selvillä - mukana myös Sami Hedberg

31.10.2017 14:50 - Sami Ikonen

TV5 ja Eurosportin mukana ovat mm. Teemu Selänne ja Oskari Saari.

Pyeongchangin talviolympialaisiin on jäljellä enään sata päivää. Tänä vuonna, ensimmäistä kertaa ikinä, Suomen olympialähetyksistä vastaa tuotantoyhtiö Discovery Networks.

Tänään julkaistiin televisiolähetysten olympiatiimiin, jotka viihdyttävät Suomen kansaa kisojen aikana. Mukana on tuttuja tv-alan konkareita, mutta muutama kiinnitys voi herättää ihmetystä.

Esimerkiksi koomikko Sami Hedberg nähdään Päivän Parhaat -ohjelmassa keskustelemassa Kiira Korven ja Juhani Henrikssonin kanssa olympialaisten huippuhetkistä.

Yellow Filmsin vastaava tuottaja Riku Riihilahti oli mukana henkilökunnan valinnassa. Hän on tyytyväinen lopputulokseen ja odottaa kisoja innolla.

- Tämän sorttista tiimiä lähdettiin hakemaan, ja se me saatiin. Tässä yhdistetään kokemus ja viihde keskenään. Muutama henkilövalinta nostattaa varmasti kulmakarvoja ja se oli meidän tarkoituskin, Riihilahti paljastaa.

- Hedberg tuo lähetyksiin viihteellistä näkökulmaa. Hän on se henkilö, joka uskaltaa kysyä ja sanoa ääneen mitä katsojakin ajattelee.

TV5 on tilannut lähetyksiin mukaan myös Jethro Rostedtin. Hän raportoi kuulumisistaan Etelä-Koreasta.

- Hänellä on tällainen Matkalla kohti Pyeongchangia -sarja. Hän ei ole niin vahvasti mukana illan lähetyksissä, mutta hänen kannattajakuntaansa varmasti kiinnostaa mitä hänellä on sanottavaa, Riihilahti kertoi.

Olympialaisia voi seurata TV5:lta, Kutoselta  ja Eurosport Player- kanavilta. Kisat alkavat 9. helmikuuta.

Jethro Rostedt matkaa myös Etelä-Koreaan raportoimaan olympialaisista. (kuva: Radio City)

Lue myös: Eeli Tolvanen: Lähden olympialaisiin, jos kutsu käy

Lue myös: Sami Hedberg, mikä ei ole hauskaa?

Lue myös: Jethro Rostedt juontaa Onnenpyörän - TV-visailussa mukana Sara Sieppi

Kilpailut

Uusimmat