Kuva: Joonas Hepola

Liigajumbo Ässät ei pysynyt HPK:n tahdissa - katso ottelun kaikki maalit

25.10.2018 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ässät - HPK päättyi lukemiin 1-4.

Sarjataulukon viimeisenä rypivä Ässät ei päässyt ollenkaan peliin mukaan HPK:ta vastaan eilisessä kohtaamisessa. Ässät saivat otteluun räjähtävän alun Aleksi Rekosen maalilla, mutta ilo loppui toisessa erässä, kun HPK:n Teemu Turunen tasoitti lukemat 1-1.

Tämän jälkeen Ässät murtui täysin ja Eetu Tuulola pamautti hämeenlinnalaiset 1-2 johtoon. Kolmannen erän alussa Robert Leino niittasi HPK:lle kolmannen maalin ja vain reilu minuutti myöhemmin Teemu Turunen täräytti illan toisen maalinsa ja viimeisteli lukemiksi 1-4.