Kuva: AOP

Noora Räty julkaisi koskettavan somepäivityksen: "Sydämessäni me ollaan maailmanmestareita"

16.04.2019 16:45 - Milena Raappana

Kuva sai valtavan määrän kannustavia kommentteja.

Naisleijonien MM-kisojen finaalimatsissa jatkoajalla hylätty maali USA:ta vastaan kohahdutti. Kerroimme aikaisemmin erotuomarijohtaja Jyri Rönnin kannan asiaan. Lopulta USA vei mestaruuden voittomaalikilpailussa. Suomi teki historiaa hopeamitalillaan, sillä se oli naisleijonien ensimmäinen.

Naisleijonien maalivahti Noora Räty, 29, julkaisi eilen Instagram-tilillään kuvan koko joukkueesta ja koskettavan tekstin sen oheen. Kuvatekstissä Räty kirjoitti muun muassa:

”Nää kisat oli ihan jotain kreisii. Ei täs enää tiedä mitä pitäis sanoo. Historiankirjat voi sanoo mitä ne sanoo, mut mun sydämessä me ollaan maailmanmestareita. Nyt ja aina. On niin suuri kunnia olla osa tätä jengiä. Me tehtiin tää YHDESSÄ!"

Kuva on kerännyt paljon kommentteja, joissa ylistetään naisleijonien joukkuetta ja ilmaistaan myös mielipide siitä, kenelle kultamitali oikeasti kuuluisi.

”Todelliset maailmanmestarit on tässä kuvassa. Mahtava turnaus koko joukkueelta. #nevöfoget19”

”KIITOS, upea turnaus ja upeita koppeja. Jenkit luulee olevansa maailmanmestari, muu maailma TIETÄÄ että TE voititte. KIITOS.”

”Toivottavasti viimeistään nyt suomen kansa herää ja noteeraa naisjääkiekkoilijat samalla tavalla kuin miehet. Ootte huippuja kaikki! ??”

Kuvan pääset katsomaan alta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Selätä kevätväsymys - 5 nopeaa keinoa lisäenergian varastoimiseen

Lue myös: Miksi silmät menevät aivastaessa kiinni? Pitkään elänyt mysteeri saattoi viimein ratketa

Kilpailut

Uusimmat