Marjamäki otteluohjelmasta: "Parasta mitä voi olla"

26.02.2016 11:37 - Joonas Hepola

Kolmatta peräkkäistä runkosarjan voittoa tavoitteleva Kärpät aloittaa runkosarjan loppurutistuksen vierasottelulla TPS:ää vastaan. Neljä pistettä sarjakärki IFK:ta perässä oleva kärppälauma pelasi viimeksi lauantaina, kun JYP kaatui Hippoksella 2-5-lukemin. Mitä ohjelmaan on voittokamppailun jälkeen kuulunut ja mikä on pelaajiston terveystilanne?

Kärpillä on jäljellä seitsemän runkosarjan ottelua, joista ensimmäisessä vastaan asettuu Ari-Pekka Selinin johtama Turun Palloseura. Puolestaan heti huomenna on vuorossa vierasottelu Rauman Äijänsuolla kovin tavoittein kauteen lähtenyttä Lukkoa vastaan.

- Tämä on parasta mitä voi olla. Saadaan mitata mitkä asiat ovat kohdalleen ja missä on vielä tekemistä. Kamppailut valmistavat meitä hyvin kevään tosi peleihin, arvioi Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki luetellen oululaisseuran jäljellä olevia otteluita.

Kärpät tiedotti muutama tunti haastattelun teon jälkeen, että Joni Pitkäsen kausi on ohi. (lisää uutisesta täältä.).

Kärpät on kärsinyt viime viikkoina useiden runkopuolustajien loukkaantumisista, mutta illan TPS-otteluun on tulossa helpotusta, sillä Markus Nutivaara ja Arto Laatikainen ovat toipuneet jälleen pelikuntoon.

Radio City Oulun Kiekkolähetys käynnistyy kello 17:30. Lähetyksessä kuullaan muun muassa maalijyvän löytäneen Jesse Puljujärven kuulumisia. Lisäksi käynnistyy uusi "10 nopeaa kysymystä"-osio, jossa ääneen pääsevät Atte Pentikäinen, Kim Hirschovits ja Nutivaara.

Kilpailut

Uusimmat