Kärpät päätti kautensa voittoon - kuuntele maalikooste ja jälkitunnelmat!

16.04.2016 02:20 - Joonas Hepola / joonas.hepola@sbs.fi

Kahtena edellisenä kautena kultaa juhlinut Oulun Kärpät heräsi taisteluun päätöserässä ja voitti kuluvalla kaudella SM-pronssia. Voittoon päättyi päävalmentaja Lauri Marjamäen ajanjakso oululaisseuran peräsimessä. Myös usealla pelaajalla kamppailu oli ainakin toistaiseksi viimeinen kärppäpaidassa.

Kärpät saavutti seurahistoriansa kuudennen pronssimitalin, kun JYP kaatui perjantaina Raksilassa 3-2-lukemin. JYPin osumista vastasivat avauserän ylivoimaosumalla Tuomas Pihlman ja toisessa erässä johtoa lisännyt Henri Kanninen

Kärppien kirin päätöserässä käynnisti U18 MM-kisoihin suuntaava Jesse Puljujärvi ja vain 23 sekuntia myöhemmin tilanteen löi tasoihin Arto Laatikainen. Voitto-osuman viimeisteli ajassa 50:38 Kuusamon Pallokarhujen kasvatti Taneli Ronkainen

Ottelun jälkeen tunteet olivat pinnassa.

Kamppailu oli päävalmentaja Lauri Marjamäelle viimeinen Kärppien peräsimessä. Myös usea kotijoukkueen pelaaja esiintyi toistaiseksi viimeistä kertaa oululaisseuran riveissä. Liikutuksen kyynel oli monella silmäkulmassa. 

Kuuntele ottelun maalikooste sekä kamppailun jälkeiset tunnelmat.

Radio Cityn Kiekkoradion haastattelussa Ronkainen, Laatikainen, Marjamäki, Juho KeränenJari Sailio, Jani Hakanpää, Sami Rajaniemi, Ivan Huml, Julius Junttila, Adam Masuhr, Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi.

Kilpailut

Uusimmat