Kuva: AOP

Menestynyt supermalli avautuu uransa alkuajoista: "Minulle sanottiin, että nenäni on liian suuri"

29.04.2016 19:00 - Senja Rapila

Muun muassa Calvin Kleinin ja Louis Vuittonin kasvona nähty Gisele Bündchen on tällä hetkellä yksi mallimaailman arvostetuimmista malleista.

Brasilialainen mallikaunotar Gisele Bündchen, 35, koki uransa alkuvaiheilla melkoisen takaiskun, kun hänen ulkoisia piirteitään kritisoitiin voimakkaasti. 

- Muistan, kuinka jotkut ihmiset sanoivat nenäni olevan aivan liian iso, ja että silmäni ovat liian pienet, että voisin koskaan olla lehden kannessa, Bündchen kertoi People-lehdelle.

Kritiikistä huolimatta Bündchen aloitti mallinuransa 90-luvulla ja hänestä tuli nopeasti yksi mallimaailman menestyneimmistä malleista.

- Se ei ollut helppoa kuulla tuollaista kritiikkiä 14-vuotiaana. Se sai minut tuntemaan oloni todella epävarmaksi. Kerroin siitä isälleni joka sanoi, että: "Seuraavalla kerralla sanot heille, että minulla on suuri nenä ja sen mukana tulee suuri persoonallisuus". Siitä lähtien tunsin, että jos työskentelen ankarasti ja teen parhaani, kaikki tulisi kääntymään parhain päin.

Tähän mennessä tietojen mukaan kaunotar on tienannut mallintöillään ainakin 386 miljoonaa dollaria, eli noin 338 miljoonaa euroa. Bündchenin tarina osoittaakin, että unelmiaan kannattaa aina tavoitella, sanoivat muut mitä tahansa.

(kuva: AOP)

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Jennifer Lawrence: "En ole kokenut miehen kosketusta pitkään aikaan"

Lue myös: Näyttelijäkaunotar riemastui alkavasta kesästä - julkaisi kuvan takapuolestaan

Kilpailut

Uusimmat